Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płyta

jeden partner w całym życiu

Polecane posty

Gość Nerip
groszek w kratkę - to zalezy, od ktorej strony patrzyc. Ja tez moge powiedziec, ze to ja wybieram. Bo nie kazda ma u mnie szanse.

Gość płyta
i dlatego też uważam że kobiety mają więcej partnerów sexualnych bo to generalnie one decydują z kim sypiają

Gość płyta
mam rację

Gość Nerip
Moze i kobieta ma ostateczna decyzje, ale tej decyzji byscie (kobiety) nie mialy, gdyby nie pierwsza i decydujaca decyzja mezczyzn, czyli podejscie do kobiety :D

No niekoniecznie masz rację. One finalnie decydują o wyborze partnera. A myślę, że panowie też mają wiele partnerek. Tylko z panami jest tak, że często miewają te partnerki będąc już w stałym związku... Oni więcej szukają na boku czegoś...

Gość Nerip
Moze i kobieta ma ostateczna decyzje, ale tej decyzji byscie (kobiety) nie mialy, gdyby nie pierwsza i decydujaca decyzja mezczyzn, czyli podejscie do kobiety :D

Nie no... decydująca decyzja to ta ostateczna... czyli kobiety... A ta pierwsza też należy w pewnym sensie do kobiet. Mężczyzna nawet nie wie, że zwrócił na kobietę uwagę... bo ona zwróciła już na niego... No:classic_cool: zamotać to ja potrafię jak mało kto :D

Gość Nerip
Zwrocic to wiesz co mozna :P Nie wazne, kto na kogo pierwszy zwrocil uwage, wazne, kto do kogo podszedl. Od tego sie zaczyna :)

Nie ważne kto pierwszy podszedł. Mnie może by się np wstać nie chciało :D. Ważne kto kogo wzrokiem ściągnął. To takie przyzwolenie i zachęcenie...

Gość płyta
groszek w kratkę ....... może masz rację więc uważasz że kobiety w swerze uczuciowej mają o wiele łatwiej niz faceci ?

Gość Nerip
A jak kobieta nie patrzy zalotnie, to znaczy, ze facet nie ma szans? No bez jaj :P

Gość płyta
Nerip ........masz rację to powiedzcie mi co to jest patrzenie zalotne bo może nie zwracam na to uwagi:(

Gość 11010101
ja wiem, co to jest patrzenie zalotne, ale tylko teoretycznie, bo jeszcze zadna dziewczyna tak na mnie nie patrzyla:o

Gość Nerip
Nie zwracasz uwagi? :D To sie po prostu czuje :P

nerip no bez jaj to z pewnością szansy nie będzie miał :D;):P płyta nie ma tak że ktoś ma łatwiej a ktoś trudniej. Bo tak naprawdę to jak jest chemia to będzie i coś więcej. A jak nie ma to i zalotne patrzenie nie pomoże.

Gość płyta
to powiedz bo może niezwracam a nie uwagi :(