Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skopiowany mezczyzna

Może się wypowiedzą dziewczyny z tego forum kiedy i ile razy usłyszeli od zwykłe

Polecane posty

Może się wypowiedzą dziewczyny z tego forum kiedy i ile razy usłyszeli od zwykłego znajomego słowa - wspaniale wyglądasz -

zdarzyło się ...nawet kiedyś dnia nie było, aby mi ktoś czegoś miłego nie powiedział..i to nie zawsze byli panowie, których znam...hmm, byłam wtedy bardzo zakochana i musiałam emanować czymś...;)

Ale chodzi o konkretnie to Wspaniale wyglądasz

I co byście o tym sądziły ?

Gość Luiizka
mi sie zdarzylo, troche glupio mi sie robi jak ktos mowi mi komplementy ale mowie dziekuje , w sumie to mile :)

Podrywacz???:)pewnie do każdej tak mówi....dawno baby nie miał...to nie jest wyszukany komplement, sorry,parę razy słyszałam...i tak myślałam...chyba lepiej ,na mnie przynajmniej ,działa spojrzenie, uśmiech, gest, ..chęć pomocy...a to \"wspaniale..\" gdzieś między wierszami...

Gość wczoraj
to usłyszałam od znajomego z którym kiedyś pracowałam. I nie był ato żaden podryw ani nic takiego. Tak po prostu

Gość nie wypowiem się
wspaniale? hmmm nie wiem, raczej w ogóle mało słyszę w ustach moich znajomych to słowo, że coś jest wspaniałe, albo ktoś wspaniale wygląda. Sama tego słowa nie używam do określenia czegoś. Ale usłyszałam wiele razy, że wyglądam pięknie:)

Gość oddalam sie rudemu
kuzyn, czesto to mowi. lubie z nim flirtowac. szkoda ze jest kuzynem bo zawsze nas cos do siebie ciaglo

Gość szczesliwa dziewczynaD
ja jestem osoba która bardzo nie lubi jak sie jej prawi komplementy...nie wiem czemu szczególnie jak robia to faceci i najzabawiniejsze było jak pewien poznany chłopak zaczał mi mowic ze mam ładne włosy.wiec mówie ze mu nie wierze i zeby nie kłamał...jak mnie zaczał głaskac po nich to mowie mu zeby tego nie robił bo czuje sie jak piesek:D:D:D tak samo było by mowił ze mam piekne dłonie:D:D...tez nie wierzyłam ostatnio usłyszałam komplement co prawda przez osobe trzecia ale było to na imprezie i nancowałam sobie z nie ciekawym facetem i inny podszedł do mojej kolazanki i powiedział...twoja kolezaka taka ładna a z takim ćwokiem sie bawi:D:D:D:D a i mój kolega zawsze mi mówił jak mu sie podobało jak wygladam ,ze jest Kasacja, albo koncita:D:D:D

Gość upupuutttt