Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

SKORPIONICE, łąCZMY SIę

Polecane posty

Czy Wy tez jestescie takie zaborcze i zlosliwe jak ja ? I wszystko musi byc tak, jak Wy chcecie? :):)

Gość ja mam to samo co ty
🖐️

Gość hahaha chyba piszesz o mnie

Gość glupie skorpiony
pewnie nie wszystkie ale faceci to czesto seksoholicy, zazdrosnicy, chytrusy, agresorzy, egoisci, cwaniacy, zlodziejaszki(jak lezy 5 zl na biurku kolegi to wezmie) .....a kobity? - seksoholiczki, zazdrosnice, chytusy, zadymiary, egoistki, cwaniaczki, zlodziejki (jak lezy 5 zl na biurku kolezanki to wezmie)

glupie skorpiony - zgadza się (poza tymi 5 zł z biurka :D ). Ja jestem przykładem wyjątkowo upierdliwej skorpionicy, ale dobrze mi z tym ;)

Ups... u mnie tez sie zgadza :) Egoistka jestem, cwaniara tez, kiedy trzeba to umiem zrobic zadyme i to taka, ze jest na moim :)

I ty Lusesusie przeciwko mnie ? :( Podobno Brutus był z pod tego znaku.. :P Nie znoszę topików horoskopowych.. A na niepoważnie nie wiem jak tam zwami jest ja znam dość dobrze (mówię o realu) dwie skorpionice , mam dobre układy z nimi.

Ja tez mam dobre uklady z ludzmi i bardzo dużo znajomych, ale jeśli coś mi nie pasuje, to potrafie, ojjj, potrafie walczyc o swoje :)

ja też mam dobre układy z ludźmi, chociaż w większości są to faceci, bo z kobietami zawsze się kłócę i tyle z tego jest.. ale za to w swoim związku bywam strasznie okropna, złośliwa, upierdliwa itd ;)