Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zafascynowana Światem

Mój facet nie jest o mnie zazdrosny

Polecane posty

Co mam zrobić? Ja jestem o niego bardzo zazdrosna robie mu wyrzuty jesli widze że oglada sie za jakś laska itp.

Gość no bez przesady z tymi rogami
zapewne widzac twoja zazdrosc o jego osobe utwoerdzil sie w przekonaniu, ze nie ma obaw do bycia zazdrosnym, wiec przystopuj!!! Poza tym to, ze facet nie okazuje zazdroscie nie oznacza, ze nie jest zazdrosny, poprostu nie kazdy czlowiek obarcza swoja zazdroscia innych, niektorzy sa zazdrosni, ale zachowuja to dla siebie i nie utrudniaja zycia partnerowi/partnerce :)

Gość pomaranczowsza
nic na to nie poradzisz. facet ma swiatle i filozoficzne podejscie do zycia, a ludzie z reguly nie sa w stanie cofnac sie w rozwoju intelektualnym (co musialby uczynic twoj facet, aby stal sie zazdrosny). druga ewentualnosc - ma cie dosc i chce cie stracic ;)

Ehh ja bym chciała żeby choć raz zrobił mi awanture z zazdrości. A moze mnie już nie kocha mówią: "Jak zazdrosny to znaczy,że kocha" :(Ale ja wiem że on mnie kocha

Gość niebieskoooookaa22
może i ty się oglądaj tak dyskretnie za przystojaiakami albo powiedzieć ze ci sie podoba jakiś słynny aktor albo ktoś inny ;P ;) np. podczas oglądania tv

Gość pomaranczowsza
dziecinada :D :D byc zazdrosnym o to, ze podoba sie jakis aktor???? to facet musialby chyba miec ptasi mozdzek, a nie cie kochac :D

To go nie rusza!Kompletnie! Kiedyś powiedziałam ale Banderas ma zajebista pupe a on na to : A kto to jest Banderas:o On się nie interesuje aktorami, piosenkarzami, wiec powiedziałam ostanio wiedząc że uwielbia polityke, powiedziałam podczas dziennika: Ale ten Sikorski jest super, taki męski. A on: Coś mówiłaś bo słuchałem co Sikorski mówił:o Ehhhh

Gość oddalam sie rudemu
on jest pewny twojego uczucia, wiec nie jest zazdrosny lub tego nie pokazuje

Gość pomaranczowsza
no i mialby byc ZAZDROSNY o to, ze dostrzeglas walory estetyczne w innym facecie, o to, ze nie jestes slepa?? jakbys powiedziala "przespalam sie z banderasem", to moze faktycznie mialby na co zareagowac, i to nie konicznie zazdroscia, ale rozmowa o wiernosci w waszym zwiazku. czy wy chcecie, zeby z takim zachowaniem faceci was w ogole powaznie traktowali??

Gość oddalam sie rudemu
pomaranczowsza tu sie zgadzamy ;)

Gość pomaranczowsza
:)

Gość pomaranczowsza
ta mmoze tez sie zgadzamy, tylko do konca nie rozumiemy ;)

Ale gdyby był o mnie zazdrosny to ulżyło by mi, wtedy ja bym mu już nigdy scen nie robiła.

Gość oddalam sie rudemu
pewnie tak :)

Gość pomaranczowsza
nic juz na ten przypadek nie wymysle ... wydoroslij, albo zmien faceta ;)

Wiem,ze czasami jestem dziecinna ale mama mi mówi że to moja zaleta ehh nei chcecie wiedziec ile lat :P

Gość pomaranczowsza
:D :D

Gość niebieskoooookaa22
:P:D:D no dobra, pomysł może nie wysokich lotów, ale intencje też się liczą ;) z tego co piszesz to facet się przyzwyczaił do tego, że to TY jesteś zazdrosna, no bo on jest taki "za*je*bi*sty", więc może pomimo tego że drażni Ciebie, ze zwraca uwage na dziewczyny, nie mów mu tego, że jesteś zazdrosna i nie rób mu awantur, może do neigo to trafi ;) albo... porozmawiać szczerze z nim o tym co Cię gryzie :P

Gość ale z moim jest tak samo

moj tez mowil ze nie jest o mnie zazdrosny... a wystarczylo bym umowila sie z kumpelami gdzies na miescie na pizzy - to juz sie dopytywal gdzie z kim kiedy i oczywiscie przypadkiem przejezdzal obok... hihi sprobuj mu nic nie mowic co robisz gdzie i z kim... i nie wytykaj mu niczego... a jak idziesz z nim to moze zacznij sie ogladac za innymi?

Gość ale z moim jest tak samo
a ja mam odwrotnie niz anah . on wlasnie twierdzi ze jest zazdrosny ale zadnych z tych " czynow" co twoj nie pokazuje ;/

Gość wspolczuje bo nie wyobrazam
sobie zeby moj facet nie byl zazdrosny. Oczywiscie nie mam tu na mysli jakiejs chorobliwej zazdrosci i awantur co tydzien, ale mnie sie wydaje, ze jesli ktos nie jest zazdrosny to mu po prostu nie zalezy...Sorki za taki komentarz, ale troszke zazdrosci musi byc z obu stron. To znak, ze ludzie sie kochaja, boja sie stracic druga osobe i bardzo zalezy im na niej/nim. Moze po prostu go zapytaj w prostu czy bywa o ciebie zazdrosny? A moze on wlasnie po prostu nie ma powodu byc o ciebie zazdrosnym, bo widzi jak pewny moze byc twoich uczuc, a takie gierki ze "banderas ma fajny tylek" to troche smieszne sa:) Lepiej bys powiedziala, ze kolega (jakis tam, nawet wymyslony ;) ) powiedzial ci, ze masz ladne oczy czy cos takiego.:) Wtedy ciekawe jakby twoj facet zareagowal:) SPrawdz go w jakis bardziej realny sposob jesli juz chcesz, a nie z banderasem czy sikroski. Z kims, kto ewentualnie moze wam potencjalnie zagrazac :)