Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja zając poziomka

czy inne laski szlag trafia kiedy

Polecane posty

macie super pracę kasę i super faceta albo kończycie zajebiste studia jak na to inne reagują? Koleżaneczki?Jesteście ładne i zgrabne i nie głupie do tego

Jak dla mnie to masz jakieś niskie poczucie własnej wartości bo wypisujesz tandetne teksty. Skończ z tym i idź spać. Nikt przy zdrowych zmysłach nie odczuwa zazdrości z powodu czyjejś pracy, kasy i faceta. Każdy na to musi sobie zapracować sam, a ponadto te twoje priorytety nie każdego zachwycają w jednakowej mierze :)

Gość kobieta w starozytnym Rzymie
nie zastanawiam sie nad tym, moje zycie jest naprawdę na tyle ciekawe, ze jakos nie przyszlo mi do głowy by zastanawiac sie czy inni mi zazdroszcza :O

przecież to oczywiste ,że tak jest tylko w jakim stopniu to zauważacie na pewno praca dobrze płatna i życie na jako takim dobrym poziomie są jednak sprawami pierwszorzędnymi a jak nie to idzie taki na dworzec centralny i na zimę do przytułku;) każdy z nas jest w jakimś stopniu materialistą musi zjeść i się ogrzać ;)podstawy

Gość tak bywa czasamiże
podniecam się tym nie zdrowo jak baby sobie mało oczu nie wydziobią

Gość pipimimi
nie zazdroszczę innym bo lubię swoje życie :)

Gość a najważniejsze
i tak jest zdrowie, co byście tu nie namodzily o urodzie, studiach itp. :P

Gość byłam pod czarnym nickiem
ja tez nie zazdroszcze bo i po co ale czego inne osoby są zawistne przecież od tego nagle ich życie się nie zmieni nie staną się nagle takie jak obiekty swojej zawiści

Gość Pomarańczowy Wkurwiacz
imaginacja Jak dla mnie to masz jakieś niskie poczucie własnej wartości bo wypisujesz tandetne teksty. Skończ z tym i idź spać. Nikt przy zdrowych zmysłach nie odczuwa zazdrości z powodu czyjejś pracy, kasy i faceta. Każdy na to musi sobie zapracować sam, a ponadto te twoje priorytety nie każdego zachwycają w jednakowej mierze takie cos mnie rozbawia

Gość Wkurwiacz Pomarańczowy
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccchhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj