Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexdawidziak

dziecko krzyczace w nocy

Polecane posty

Gość alexdawidziak

witam, od jakiegos czasu mam problem z moja 10-cio miesieczna corka.spi i nagle budzi sie w nocy i krzyczy.nie wiem co jej jest,niby nic ja nie boli, w dzien sie ladnie bawi.ostatnio dalam jej nawet viburcol.mam nadzieje ze nic jej nie ejst i to minie, ja sie jakos przemecze.zaznacze tylko ze milam dosc duzo straesow w ciazy, ona mila przez 3m-ce kolki, nie wiem czy to moze miec zwiazek.na co dzien jest bardzo pogodna i sie duzo smieje. jesli ktoras miala podobny problem ,prosze o odpowiedz dziekuje

alexdawidziak ------Jak bym czytała o swoim dziecku..... Też byłam w ciązy zdenerwowana,synek kolki miał 3,5 mieisąca, za dnia wesołe i pogodne dziecko a w nocy istny koszmar!.Rozmawiałam na ten temat również z lekarzam. A to dlatego że idzie spać w dobrym humorze a w ciągu nocy zdarza się jemu nawet do dziś budzić sięz wilekim krzykiem i nie idzie jego przez dobre 10 minut opanować.Lekarz powiedział że to za sprawką tego że dziecko zbyt dużo w ciągu dnia przerzyło i zakodowało sobie np złe rzeczy i to go budzi,może to być również zwykły straszny sen ,twierdził nawet że może to być też następstwo po nerwowej mamie w czasie ciązy. Najważniejsze to być przy dziecku,pocałować,przytulić,pogłaskać it6d.

Gość alexdawidziak
dzieki ci wielkie za odpowiedz!!! tak jak czytam, to jakbym o swojej malej czytala.to samo, przek kilka minut nie da rady jej uspokoic.wiem ze dziecko sie budzi , ale nie tak od razu z krzykiem, to mnie niepokoi.a dawalas cos swojemu dziecku, jakies krople uspokajajace?i kiedy to przeszlo?tez tak myslalm ze to te moje nerwy i placz po ciazy.jeszcze raz dzieki

alexdawidziak----Nie dawałam nic dziecku.Jedynie od czasu do czasu herbatke uspokajającą np hippa.Ale synek tego nie chciał pić.Mój ma 2 lata i dziś też mieliśmty taką nocną histerie.Teraz też to siezdarza ale zdecydowanie mniej.