Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa 33

Do Murowańca przez Psią Trawkę zimą - kto szedł?

Polecane posty

jak w temacie Chciałabym sie dowiedzieć, czy droga jest ładna, czy są duże leje Że nie wspomnę o ew. widokach :)

Zima nie szlam tylko latem - widokow to tam wcale nie ma bo idziesz caly czas lasem droga dla terenowek, po prostu las las las dopiero jak do murowanca dochodzisz to jest ladnie.

Ale droga jest bita czy taka ziemno-błotnista, jak np. do zwózki drewna? W lecie była rozjechana przez ciężarówki?

Wiesz co szlam tamedy jakies 8 lat temu i z tego co pamietam to pierwsza polowa to jest zwykla ubita siemia bo idzie sie prosto, pozniej tam gdzie jest lekko pod gore bylo to wybite bodajze kamulcami ale glowy za to nie dam. W kazdym badz razie droga nudna i prosta ale na zime w sam raz

Właśnie tak sobie pomyslałam, że zimową porą to ani Jaworzynką, bo na początku fajnie, ale potem schody... ani Upłazem, bo to po stoku i na wietrze. Tylko mam uraz do dróg typu \"zwózka\", gdzie leje po kolana i człowiek się omęczy gorzej niż po schodach. Dzieki za info :)

Ale to kafe jest glupie :D skopiuj link i wstaw tam gdzie jest buzka : P bez spacji

Wiesz no w sumie to mozesz wjechac na kasprowy i z niego zejsc do murowanca jezeli masz dobre buty ibedzie dobra pogoda Jaworzynka odpada bo jest strasznie slisko ale uplazem przy dobrych warunkach mozna probowac

o nie, kolejka do kolejki to nie dla mnie wolę iść niż stać kilka godzin poza tym nigdy nie wiadomo, jaka pogoda będzie pójdę tą Psią Trawką, najwyżej zejdę sobie inaczej, jak będzie ładnie