Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżna Ada

skurcze

Polecane posty

Gość księżna Ada

Dziewczyny,które będą niebawem rodzić proszę powiedzcie mi jak odczuwacie skurcze brzucha.Nie jestem w stanie ich sobie wyobrazić.Kilka razy miałam skurcze łydek czy to jest coś podobnego?Tak boli,że nie można nic zrobić?

Gość SanSan
nigdy nie mialas skurczy??? ja odczuwalam je jako twardnienie brzucha , brzuch robil sie jak kamien a bol byl podobny do miesiaczkowego kiedy przyszedl dzien rodzenia, skurcze najpierw byly slabe, a pozniej faktycznie takie ze nie moglam lezec/siedziec w szpitalu byly takie ze darlam sie i ryczalam na przemian, wiec napewno ich nie przegapisz ;) zycze lekkiego porodu!

Gość księżna Ada
twardnienie brzucha miałam ale to nie bolało tylko było nieprzyjemne takie uczucie jakbym się bardzo przejadła.Niektóre dziewczyny piszą,że mają skurcze dlatego pytam jak się je odczuwa,czy to boli tak jak w łydce.

Gość księżna Ada
a i bóli miesiączkowych także nigdy nie miałam.Gdybym nie zapisała sobie w kalendarzu kiedy miałam okres to pewnie bym nie wiedziała.

ja też tak sobie wyobrażała,-skurcze łydek,ale niestety-jest o wile gorzej,ale jakoś żyje :-)