Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanazakochana

Mój chłopak ma problem....

Polecane posty

Gość załamanazakochana

Dość powazny.a mianowicie dochodzi jak tylko zacznie uprawiać seks. To znaczy może nie do końca dochodzi, ma wytrysk ale bez orgazmu-do tego niekontrolowany. Nie potrafi nad tym zapanować. To sie dzieje zaraz po rozpoczęciu stosunku..Nie wiem jak mu pomóc, napewno wizyta u lekarza jest bardzo wskazana jednak chciałam zapytać czy ktoś z was spotkał sie z takim problemem? Przepraszam że nie pisze na erotycznym-ale tam raczej nikt powaznych odpowiedzi nie udziela...

Gość saadf
troche szacunku do siebie i do chlopaka. po co piszesz o tym na forum? jestes glupia.

Gość m23x
moze ona po prostu jest zalamana i nie wie co zrobic? dlaczego jedne problemy mozna tu omawiac a inne nie? przeciez nie podala nazwiska swojego i chlopaka co do zalamanej- seksuolog powinien pomoc a jesli chcesz porad to moze napisz o tym na forum erotycznym

Gość saadf
poza tym to forum uczuciowe. miej troche szacunku do ludzi, ktorzy nie zagladaja tutaj, zeby czytac o dymaniu sie ale o uczuciach. litosci :o

Gość saadf ty masz jakis problem
obrażasz ludzi-przecież autorka napisała dlaczego wybrała ten dział. A ja nie życze sobie, żeby na forum uczuciowym, ktos nazywał seks dymaniem-przenies się na erotyczne , saadf

Gość saadf
sama sie przenies na erotyczne a ode mnie sie odczep :)

Gość załamanazakochana
nie pisze na erotycznym bo tam zaraz dostałabym jakies wulgarne odpowiedzi..chciałam zapytać co o tym myślicie, czy spotkałyście sie z czymś takim. Bardzo kocham mojego faceta, ale ciężko nam....Jest cudowny czuły ale widze że bardzo go to męczy i krępuje..Nie wiem jak mu pomóc a bardzo bym chciała..Nie możemy normalnie uprawiać seksu bo jak tylko zaczynamy on juz kończy...jak mi tłumaczy to nie jest typowy orgazm ale coś jak końcóka orgazmu..niezależna od niego, nie potrafi tego zatrzymać..Ciągle mnie przeprasza a ja jestem bezradna

Gość saadf ty masz jakis problem
to ty sie odczep, saadf i nie pisz jak nie masz nic do powiedzenia, tylko dajesz upust swojej agresji i wulgarności autorko - tylko seksuolog

Gość załamanazakochana
nie mamy 15 lat tylko 25...