Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.e.l.i.s.s.a.

Mąż mnie nie zauważa!

Polecane posty

Gość kasik24
wiecie co????? ja jestem 3 lata po slubie a ogolnie juz 9 lat z moim męzem, i kocham go z kazdym rokiem coraz bardziej. nie dawno on mi powiedzial , ze jak brał ze mna slób to strasznie mnie kochał i nie wiedzial ze można jeszcze bardziej - tak jak teraz. Nie mamy nic ani auta, domu , dzieci nowych mebli bo niedawno skonczylismy studia. Ale jak rano sie budze a on mnie głaska po włosach i czuje jego cieplutkie ciało to juz sie niemogę doczekać nastepnego poranka........ zdaza sie ze i rowniez sie klocimy........ale nawet wtedy go kocham no i jak sie fajnie godzic...mmmm chciałam sie tylko podzielic tym jaka szczesliwa jestem. mysle ze trzeba troszke kombinowac w związku i ste wysilic a bedzie dobrze

Gość Sylwka
hmmm.... jestem nawet nie w podobnej ale takiej samej sytuacji. Jestem od 1,5 roku mężatką lecz wydaje mi się ze znudziłam się mężowi nawet jeżeli sie myle to i tak wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na to że przestał się mną interesować. już sobie mysle interesuje się ale na swój sposób hmmmm ale tylko tak sobie tłumacze zeby nie zwariować. Tak jak tu ktoś pisał hmm ubrać się i pójść z kimś na kawkę no tak ale moje myśli skłaniają się ku temu czy on sobie zle nie pomyśli i czy nie zacznie robić podobnie ze złości a przy tym ja tylko kawka ze znajomą a on zdrada albo coś w tym rodzaju. Mówi mi wciąż gdybym cię nie kochał nie byłbym z tobą. Ale co mu zle ugotowane posprzatane uprane żyć nie umierać. Boję się takiego dnia że odejdzie no bo wciąż sie mijamy nawet w domu pochłania go komputer i browar. Jak mowie nie możesz mnie przytulić on na to a ty nie możesz się przytulić. Wiec ma czas na to jak leży przed tv albo przy kompie no to się przytulam to twierdzi ze mu przeszkadzam bo gra albo ogląda. Czy to jest normalne raczej nie wiec na co tu czekać co zrobić staram się rozmawiam co najlepsze on nawet nie chce gadać bo musi już coś robić gdzieś iść.