Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOROTKaaaa

CZY WY TEZ DĄZYCIE DO TAKIEJ IDEALNEJ SYLWETKI JAKĄ ONA MA??

Polecane posty

Gość DOROTKaaaa

http://www.egotastic.com/image?path=0711/vanessa-minnillo-bikini-2-04.jpg&info=Vanessa%20Minnillo%20Bikini%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0711/vanessa-minnillo-bikini-3-01.jpg&info=Vanessa%20Minnillo%20Bikini%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0711/vanessa-minnillo-bikini-3-04.jpg&info=Vanessa%20Minnillo%20Bikini%20Pictures czyli płaskiego tyłka ?? TA LASKA JEST ZNANA I KAZDY WIE ZE NA PCOZATKU BYLA APETYCZNA I KOBIECA A TERAZ SCHUDLA I NIE MA NAWET TYŁKA ..MÓWIE WAM NIE ODCHUDZAJCIE SIE BO STRACICIE KOBIECOŚĆ

Gość DOROTKaaaa
oczywiscie moj tytul watku ze tak wyglada idealna figura jest przewrotny..wg mnie stracila duzo a zwłaszcza stracila tylek ta kobieta.

Gość ee tammm
wcale nie wychhudzona jest./

Gość widzicie jaja jak berety
normalna zdrowa kobitka w sam raz co ty chcesz ja byłam chudsza jeszcze

normalna kobitka, ma piekne cialo i wcale nie jest wychudzona...zastanawiam sie nad Twoja tusza skoro twierdzisz ze ta dziewczyna jest wychudzona

a tylek ma boski,idealny wrecz.Ciezko przy szczuplej figurze zachowac tak ksztaltny tylek

Gość coott
BOSKI TYŁEK?? ja tam nie widze tyłka kobiecego i kształtnego tylko małe płaskie posladki niestety:( za chude ma nogi

Gość limal
ona jest bardzo zgrabna i wcale nie wychudzona, pogl.adaj modelki na wybiegach , fuj. no może ma trochę za chude łydki

Gość juui
ja nie musze bo taka figurke mam!!! a wcinam wszystko na co mam ochote:)

Gość widzicie jaja jak berety
widze ,że ktoś leczy kompleksy bo jest tucznikiem

Gość mi mi ma ma mi mi ma
dobrze wygląda :)

Gość cukierkowa kotka
ja mam podobną figurkę tylko,że dłuższe nogi i takie większe cycki

Gość jest boska

Gość Shilpa
Przecież ta dziewczyna na zdjęciach jest tłusta - spokojnie 10 kg mogłaby zrzucić, jak nie więcej. A tyłek i jego kształt nie są zależne od wagi. Są osoby z nadwagę, a i tak mają tyłek jak wychudzona koza, jak i są osoby ekstremalnie szczupłe, a z tyłkiem jak dwie piłki do koszykówki. Duże znaczenie ma też sprawność mięśni na udach i biodrach. Więc nie czepiajcie się tak chorobliwie wagi.

a na którym zdjęciu ona jest wychudzona?? ja nie widze tu idealnej sylwetki. tak tak! lepiej być pulpetem z dużym tyłkiem... :-O komu wy to chcecie wmówić????

Gość coott
ta laska ma za chude uda i łydki

Gość łomatkoooooo
desperanzo czy ty mnasz anoreksje?? ta panna naprawde ma bardzo szczupłe uda. xczy ty jestes slepa ??dla ciebie one nie są szczupłe??

nie mam anoreksji. dla mnie nie są szczupłe. choć grube też nie sa. może po postu co innego mi się podoba i co innego jest dla mnie szczupłe...to nie anoreksja :-D

Gość na pochybel tumanom
no co wy nóżki to ona ma tyłka kawałeczek tez jest ale nie jest wychudzona taka o normalna kobitka mająca co nie co ciałka

Gość łomatkoooooo
desperanza to wklej fote szczuplych ud wg ciebie prosze

no właśnie. ona ma uda dość pokaźne, z tym że chyba zawdzięcza to rozbudowanym mięśniom, a nie tłuszczykowi. Ale ja po prostu nie lubię takich ud na kształt trójkątów ( mocno się w górę rozszerzają ) niezależnie od tego, czy to mięśnie czy tkanka tłuszczowa. wolę bardziej proste.

nie mam teraz czasu szukać szczupłych ud w necie, bo wychodzę. no po prostu takie delikatniej zwiększające swoją objętość w górze :-)

Gość na pochybel tumanom
to po co siedzisz na kafe jak nie masz czasu a co do ud nie lubisz akurat takich a co? laski wolisz?

Gość łomatkoooooo
ZEBY NIE BYLO ZE ZDJECIA GWIAZD WKLEJAMY TYLKO TO DALAM NOGI JAKIEJS LASKI Z TEGO FORUM KTÓRA KIEDYS TU WKLEILA I PISALA ZE MA ZA CHUDE TE SA LEPSZE WG CIEBIE? BO WG MNIE ZA CHUDE I WOLE TAMTE

Gość inne zdjecie dawaj a nie takie
zdjecie jest dziwne bo na srodku..najpierw sie wyswietla bialoniebieskie tło..ej Boze..

Gość TYLKO NIE ALBAAAAA
O MASAKRA ALBA MA STRASZNIE MASYWNE UDA.. JUZ STO RAZY LEPSZE UDA MA TA PIERWSZA MIMO ZE BRZUSZEK WIEKSZY ALE SEKSOWNIEJSZA JEST ALBA MA PIERSI MAŁE I TYŁEK PŁASKI A UDA JAK BALERONY..