Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

nie moge sie doczekac sylwestra!!!

Polecane posty

i zabiegow znim zwiazanaych ,sylwester spedzam nad morzem w jakims pensjonacie ale nie wiem czy bedzie to zamknieta impreza czyli 4 osoby (dwie pary) czy jakas wieksza wiem jedno chce wygladac pieknie ,zastanwiam sie czy isc do kosmetyczki na makijaz i do fryzjera na ulozenie wloskow cz y sama sie tym zjaac a co wy robicie ze soba ??sami tworzycie makijaz i fryzyury? ,jakie kosmetyki i elementu mikijazu nakladacie ,ja chcialam w tym roku dokleic sztuczne rzesy z broatem ale nie wiem gdzie mozna kupic dobry klej ..moze sie orientujecie?

Gość a ja jadę na narty
strój juz mam :D a makijaz zrobi się po drodze :p

Gość ja nie moge sie doczekac bo
uwielbia swiecidelka i sie pindzyc a sylwester to jedyny wieczor kiedy mozna nie miec (prawie) umiaru w stosowaniu brokatu itp. itd. :classic_cool:

Gość jesli uwazasz ze
broka na oczy, włosy i ciało to cos dziwnego i nie widziałaś nigdy czegois takiego to moge wyslac ci fotke! przeciez na codzien czy na normalne imprezy czlowiek nie smaruje sie brokatem. nawet oczy mi jest dzieniw malowac cieniem z brokatem bo sie glupio czuje a w sylewstra to co innego. no ale skoro uwazsz inaczej... widocznie nalezysz do tych dziewczyn, ktore WCALE sie nie maluja i dlatego jest to dziwne.

a czy ja powiedziałam ze to jest dziwne :p zapewne bedziesz piekna wypindrzona brokatem wiec chce sobie popatrzec i pozazdroscic

Gość no wiec sie sama wypindrz
w czym problem?