Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pochybel tumanom

dlaczego traktujecie tak inteligencję???

Polecane posty

Gość sami psychopaci
tutaj na kafe wszyscy są naj najmądrzejsi najszczuplejsi najładniejsi najlepiej wykształceni najlepiej znają się na wszystkim dosłownie na wszystkim

Gość sami psychopaci
było pytanie do haris która nie znalazła żadnych ale to żadnych argumentów by udowodnić swoją rację KOMICZNEEEEEEE!!!!!!!! Ratunkuuuuu

Gość sami psychopaci
tak jakby mało konkretna a jakie masz sektory na myśli (gospodarki tak dla wyjaśnienia) konkretnie zastanowię się nad zwróceniem honoru ;)

taaa...jakby mi zależało na jego zwróceniu przez Ciebie :p ustosunkowałam sie do przykładów podanych o godz. 14.01

a tak a propos dokladnych przykladow to niech autor topiku poda dokladny przyszklad gdzie inteligencje nasza kochana traktuje sie az tak zle? bo ja mam wrazenie ze traktuje sie normalnie...ja nigdy ze zlym traktowaniem s ie nie spotkalam..no chyba ze ktos ma zawyzona samoocene tylko dlatego ze ma literki MGR no to wybaczcie..... tak jak powiedzialam..nikt wam czerwonych dywanow rozkladac nie bedzie.......a za granice na zmywak jedzie sie dlatego iz placa jest lepssza i szybciej tam mozna zarobic np na wlasne mieszkanie...a zarobki a zarobki sa male w kazdych dziedzinach..

Gość łeeeeeeeeeeeeeeee
próżny trud, pain i pilton ja myslę, że autor ma ewidnentne ansy do świata a także niektórych kafeteriuszy i spędzdza czas próbując ich ośmieszyć a jak narazie ośmieszył tylko siebie

mnie dziwija ludzie ktorzy ida na byle jaki kierunek byle tylko isc :o nawet jesliw iedza ze nie bedzie po nim pracy ale latwie sie na niego dostac no to sruuuuuuuuuu OBŁED :o

Gość byłam pod czarnym nickiem
łapiemy doły ech