Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pochybel tumanom

dlaczego traktujecie tak inteligencję???

Polecane posty

Gość na pochybel tumanom

chodzi mi o ludzi wykształconych zazwyczaj nazywani są nierobami i darmozjadami

Gość na pochybel tumanom
czemu? to jest przykre

co za bzdety piszesz jesli ktos faktycznie nic nie robi i pasozytuje na innych to jest darmozjadem niezaleznie od tego ile szkól pokończył

Gość na pochybel tumanom
wiesz co ??? pewnie ty masz zaledwie zawodówkę paris hilton

Gość oop
hehe ale sie skurczybyczka trzyma bo w pracy tylko na kafe siedzi :P

Gość do haris pilton
to podaj jakieś konkretne argumenty,że to są bzdety udowodnij mi proszę

nic Ci nie bede podawać bo nie wiem do kogo skierowany jest Twój post \"dlaczego traktujecie\".... ale kto traktuje? weź złóż pytanie normalnie to możemy pogadac

Gość na pochybel tumanom
do wszystkich robili i obiboków do tumanów którym się nie chce uczyć;) i do ciebie

Gość na pochybel tumanom
a nie mówiłam gówniara siedzi i po wie nie bo nie

Gość na pochybel tumanom
nic ci nie bede podawać bo nie wiem tak napisałaś jeżeli tak napisałaś użyj konkretnych argumentów a tutaj chodzi o ogół ludzi i po prostu jakie zdanie wasze na ten temat a bezpodstawna paplanina jest na poziomie zerówki

ale o czym wy gadacie :o czego wy chcecie zeby przed wami czerowone dywany rozkladac...a osoba ktora jest mechanikiem np samochodowym moze robic to poprostu z czystej pasjii i wcale nie oznacza ze jest gorsza i ze jej sie uczyc nie chcialo takie uogolnianie jest bez sensu macie jakies kompleksy czy jak?

Gość nie rozumiesz o co ona pyta
?????????????? Jaki ogół ludzi, mlocie pneumatyczny!!!!!!!!!!!!

Gość na pochybel tumanom
dlaczego nie jeden mgr siedzi za ladą? dlaczego młody lekarz odbębni staz i ucieka za granicę? dlaczego brakuje inż architektów wydziału budownictwa dróg i mostów? to co nie są dobre argumenty a czego uciekają bo ich nie szanują ludzie społeczeństwo jeszcze z komunistycznym myśleniem

Haris, odpuść sobie, dziecko chce się wyzyć, to niech sie wyżywa w samotności (czy cokolwiek sie w samotności robi) ;)

pain - no ja własnie usiłuję się dowiedziec o czym konkretnym autor topiku gada, ale on tego chyba sam nie wie :D

Gość a ile macie lat
może nie dlatego macie takie zdanie a moje jest takie młodziesz tępieje urodzona po roku 89 hihihi w większośći

boze ale pieprzysz :o i jezeli ty masz byc polska inteligencja :o........... ale to ze jakis magister pracuje jako barman to znaczy ze MY?????? was nie szanujemy???????? no prosze Cie:o nie osmieszaj sie:o

to o czym piszesz to nie jest kwestia szacunku dla czyjegoś wykształcenia to bardziej kwestia ekonomiczna uciekają bo pracując w swoim zawodzie nie moga godnie życ w naszym kraju

Gość DR...WHO
od pracy fizycznej mozna co najwyzej garba sie dorobic......... Po to czlowiek ma mozg zeby go wykorzystywac.

ty wiesz w ogóle gówniarzu- że żebyś ty \"yntelygent\" mógł zjeść śniadanie lub dostać się do szkoły- musi ktoś upiec chleb i poprowadzić autobus??? nie ma lepszych i gorszych zawodów, bo każdy jest potrzebny!!!

Gość na pohybel tumanom
pohybel jedzie do stanów robic doktorat ;) to nie podszyw teraz czekam i patrzę jak się będziecie obrzucac czym popadnie

tak wogole to w dzisiejszych czasach inteligencja nie idzie w parze z wyksztaleceniem.. owszem brakuje inzynierow po budownictwie ale to dlatego ze: najpierw zeby miec cos dla siebie tzreba zrobic uprawnienia. po drugioe wiele osob konczy studia zaocznie i nic nie umieja, a jakas tam czesc konczy to nieszczesne budownictwo bo mu sie udalo sciagac na egzamach i kolokwiach itp itd. wiem bo znam wielu ludzi po budownictwie i wiem jaki maja poziom wiedzy:o