Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love Tito

.. ZADBANA KOBIETA ..

Polecane posty

z czym wam sie kojazy kobieta zadbana...jakie wg.was posiada cechy...i nie chodzi tu o full make-up czy metrowe tipsy,bo to nie swiadczy o elegancji...Wypiszcie cechy

Wg.mnie: -Wlosy zawsze czyste i swieze,ladnie upiete lub ulozone (oczywiscie proste,rozczesane rowniez) -twarz czysta,bez mega pryszczy, a jesli sa to zamaskowane korektoerm(wiadomo,kazdemu sie zdazaja) -usta nawilzone,nie spierzchniete,pociagniete pomadka -dlonie zadbane,paznokcie w jasnym dyskretnym kolorze na codzien, ekstrawagancja na wieczory lub szczegolne okazje - pachy i nogi zawsze wydepilowane -jezeli makijaz,to dokladny i dyskretny.nie moze byc widac lini fluidu lub nierowno nalozonych cieni.. -cialo nawilzone -oczywiscie o higienie tj.mycie zebow,czy ciala nie musze pisac bo to normalne -w dzien delikatny zapach perfum lub jakiejs mgielki - schludne,czyste, swieze ubranieodpowiednie di figury... Nie ma mowy o tej samej bluzce czy spodnicy 3 razy w jedyn tyg.

Wg.mnie: -Wlosy zawsze czyste i swieze,ladnie upiete lub ulozone (oczywiscie proste,rozczesane rowniez) -twarz czysta,bez mega pryszczy, a jesli sa to zamaskowane korektoerm(wiadomo,kazdemu sie zdazaja) -usta nawilzone,nie spierzchniete,pociagniete pomadka -dlonie zadbane,paznokcie w jasnym dyskretnym kolorze na codzien, ekstrawagancja na wieczory lub szczegolne okazje - pachy i nogi zawsze wydepilowane -jezeli makijaz,to dokladny i dyskretny.nie moze byc widac lini fluidu lub nierowno nalozonych cieni.. -cialo nawilzone -oczywiscie o higienie tj.mycie zebow,czy ciala nie musze pisac bo to normalne -w dzien delikatny zapach perfum lub jakiejs mgielki - schludne,czyste, swieze ubranieodpowiednie di figury... Nie ma mowy o tej samej bluzce czy spodnicy 3 razy w jedyn tyg.

wyobraz sobie ze zalatwiasz jakies wazne sprawy w urzedzie.jestes tam w poniedzialek,czwarteki srode...a obslugujaca Cie urzedniczka jest za kazdym razem w tym samym zakiecie...Co sobie o niej myslisz? ja tez po przyjsciu z pracy przebieram sie,ubrania o ile nie jest to zakiet piore i zakladam je dopiero za pare dni. cos mnie zastanawia w Twojej wypowiedzi...czy jak Kobieta przyjdzie z pracy i zdejmie z siebie bluzke ktora nosila 8 godz i odlozy do szafy to jest ok? przeciez ta bluzka jest przepocona...i zaklada ja jeszcze raz za dwa dni?i znow pracuje w niej 8 godz? przeciez to jest szczyt niechlujstwa

do love tito---> zgadzam sie -taka bluzka po 8 h.pracy idzie do prania;-) lubie sie ubierac ,,gustownie\'\'-i jesli drugi dzien ubieram te same dzinsy to zawsze ubieram do nich inna bluzke;-) tyle tych rzeczy wisi w szafie ;-)

dokladnie,masz racje.Ja sobie nie wyobrazam zeby jedna bluzke zakladac pare razy bez prania.Spodnie czy zakiety owszem mozna zalozyc dwa razy ale nie bluzke...

nie wiem jak ty ale myje sie codziennie i uzywam antyperspirantow i moja bluzka po 8 godz noszenia nie jest przepocona:O i co z tego jak mnie ludzie widza.wazne ze ja wiem ze jestem czysta. i nie trzeba widziec tylko czuc.acha nawet jesli zakladam rzeczy 3x w tyg to nie dzien po dniu...

Gość tak naprawde
ludzie, zeby nie wiem co: bluzke i majtki , skarpetki , ponczochy nalezy zmieniac codziennie. moze jeszcze kapiecie sie raz na tydzien???????????????

Gość tak naprawde
Love Titi a jak ja mam wlosy naturalnie kercone, to jak one maja byc proste????????????

Gość ale macie problemy...

ahahahahahaa \"Love Tito Wg.mnie: -Wlosy zawsze czyste i swieze,ladnie upiete lub ulozone (oczywiscie proste,rozczesane rowniez)\" no ok czyli jak ja mam z natury krecone wlosy ktore lubia sie ukladac w nielad bo jest ich duzoo tzn ze jestem zaniedbana:classic_cool:? fajnie ze si eo tym dowiedzialam:D pieprzycie ludzie:D

Gość dawnaaaa forumowiczkaaaa
chyba chodziło o to ze rozpuszczone też :O

Gość Serio nosicie jedną bluzke
przez 3 dni?