Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 t.c.

ból przy oddawaniu moczu, nie zapalenie pecherza-pomocy

Polecane posty

Gość 10 t.c.

Witajcie mam nadzieje ze któras z Was mi pomoze bo lekarz nie potrafi.Otóz od około 4 t.c. mecze sie z bolem przy oddawaniu moczu. barałam furagin bo lekarz sądził ze to zapeleni pecharza ,po zrobionych badaniach moczu wyszło ze wszytsko jest ok, niestety dalej mam bolące dolegliwości ból i mega parcie na pecherz i latam co chwile do kibelka. Lekarz podejrzewa ze to moze skurcze macicy...sama nie wiem co o tym myslec. Treaz jestem w 10 t.c

Gość dxjjkjkj
jezli masz parcie to powinno byc oki ale jezli boli Cie to cos nie tak...

Gość dxjjkjkj
ja tez na poczatku ciazy czesciej oddawalam mocz, pozniej przeszlo

Gość 10 t.c.
no własnie przy końcu sikania mam ból, a w miedzyczasie pracie.

ja tak mam ze własnie tuż po siusianiu,lub pod koniec boli mnie macica- wygląda to tak, jakby pełny pęcherz naciskał na macicę, uniemozliwiał jej rozciąganie, a jak tylko go opróżnię to macica się szybko \"rozprostowuje\" i stąd ból. mija po 1-2 min. moze też tak masz?

Gość 10 t.c.
no własnie tez mniej wiecej tak mam ale ja po 20 min. znowu musze na kibelek nieraz są takie dni ze non stop latam. zauwazyłam ze to mi sie nasila wtedy kiedy duzo chodze, ale nie jestem pewna.

Gość 10 t.c.
lekarz przepisał mi duphason ale to nie pomaga i nospa tez nie.

czeste oddawanie moczu jest normalne w tym okresie- macica się rozrasta, uciska pęcherz, ponadto nerki duzo szybciej pracują. ja w pewnym okresie łaziłam do kibelka przynajmniej raz na godz, a w nocy co 2 godz. pociesze cie: takie czeste siusianie przechodzi ok 12-14 tc. macica jest wtedy juz trochę wyżej i nie naciska juz tak mocno na pęcherz. ja teraz wytrzymuję do rana prawie- wstaję ok 4-5 na siusiu i spie dalej do 10 :)

Gość 10 t.c.
dziekuje Ci z info. ale ten ból mnie niepokoi, czytałam własnie ze macica sie rozszerza, no ale zebym miała takie objawy jak przy zapalniu pecherza??? poza tym mam wrazenie jak chodze ze mnie wszytsko gilgocze w srodku...moze to smieszne ale tak jest.

Gość dxjjkjkj
a o ten Ci bol chodzi..tez to przechodzilam , myslalam ze Cie boli cewka ...to taki bol w podbrzuszu??? nie przejmuj sie minie to:) tez sie tym niepokoilam

Gość 10 t.c.
hej , boli mnie w podbrzuszu ale to nie jest taki ból jak przed miesiączką bo taki miałam, tylko przy koncu sikania pracie i ból, ah juz sama nie wiem niedługo ide do lekarza moze cos wymysli. Dziekuje CI bardzo za pomoc . Pozdrawiam