Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka_19..

Dlaczego w tym kraju nie szanuje się kobiet?

Polecane posty

Gość Kaśka_19..

To my rodzimy dzieci, opiekujemy się nimi, sprzątamy, gotujemy, pierzemy, w nocy dajemy d... a ci faceci nie doceniają tego, nie całują nas w rękę. A w niektórych środowiskach - chłopskie czy robotnicze - nawet kobiety w domu są bite przez mężów. I niby mamy 21 wiek i kraj w 90% katolicki....

Wiesz... szczerze mówiąc, to od pocałunków w rękę, wolę jednak te w inne części ciała. Wolę inne formy wyrażania szacunku. A jeśli chodzi o przemoc domową, to już zupełnie inna bajka. Dzień nieerotycznych tematów na erotycznym. :D

Wcale nie taki margines, jak się wydaje. Statystyki mówią, iż w tak zwanych \"dobrych domach\" przemoc jest bardzo częstym zjawiskiem. Wstydliwym jednak, więc o tym się nie mówi.

Gość wb28
Dlatego nie całują w rękę bo są zajęci zarabianiem na raty za dom, który sprzątasz, ubrania, pralkę, szkołę dla dziecka i takie tam inne. W dodatku często nie mają czasu na zastanawianie się czy potrzeba im za to jakiejkolwiek wdzięczności.

Gość wybrał inną drogę
jeśli zamiast seksu w małżeństwie jest dwanie dupy..... to cóż

Gość Bo właśnie mamy
XXI wiek i równouprawnienie. Chcesz być traktowana jak królewna? Najpierw królewną trzeba się urodzić a później postępować jak one. PS. Królewny nie dają dupy. Dupy dają wycieruchy i są traktowane właśnie jak wycieruchy

Gość lugukg
pfff dajecie nam dupy lol jestes dziwką czy jak ? ja sie z moja zona kocham i oboje tego chcemy. a ty widocznierobisz t oze swoim faciem na siłe bo jak to okresliłas dajesz mu dupy.

Gość ona to pewnie robi
za kasę. Kupił jej zmywarkę - należą mu się trzy dymania, kupił schab na obiad - lodzik, zaprosił do restauracji - lodzik z połykiem. Pasożyt społeczny z wygórowanym mniemaniem o sobie

Gość Kaśka_19..
Czy wy naprawdę jesteście tak głupie czy tylko udajecie ?

Gość UDAJEMY
że nie dajemy :D

Gość ja tam sobie nie życzę żeby mi
ktoś obśliniał dłonie. Idiotyczny zwyczaj:O

Gość Oto diagnoza społeczna
wg Kasi, która czuje się niedoceniana i nieszanowana.

Muszę spróbować urodzić dziecko, ale pewnie się to nie uda, wię pomnika i tak mi nikt nie postawi. A sprzątać i gotować mi się owszem zdarzy. Pranie robi pralka, a ja potem też prasuję. Za to w rękę mnie nikt nie pocałował. Ani żona, ani dzieci ;)

Gość do jajaaaaaa
Za to wszystko co robisz żona ci mówi pocałuj mnie w dupę :P Wspaniała kobieta...dlatego masz kochankę :P

Gość nie to że Się nie szanuje
znajdują Się tylko takie 'perły' co nie szanują... albo kobiet... albo wszystkich jak leci... no i tak.

Gość weźcie ode mnie ten telefon
dlaczego tu się nikogo nie szanuje tylko wydzwania po pinset razy to ja nie rozumję. nie mogje. nie mogję nomalnie, jusz mi ręka odpada od odbierania. weście to badziewie!

Gość Dlaczego w tym kraju nie
szanuje kobiet bo same sie nie szanuja