Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budyn karmelowy

Ojciec corki

Polecane posty

Gość budyn karmelowy

Czy uwazacie tak jak ja, ze ojcowie, ktorzy maja corke (moze tez byc dodatkowo syn) sa jakby delikatniejsi, subtelniejsi i bardziej wyczuleni na klopoty kobiet niz faceci, ktorzy maja tylko syna/synow? Jakos tak wynika to z moich obserwacji. Ale moze sie myle...(?)

Gość budyn karmelowy
sarkastyczna... --> Hmm... no przykro mi. Czesto wyjatek potwierdza regule. Albo ja faktycznie sie myle.

Gość budyn karmelowy
tylko tyle wypowiedzi? :-(

Gość Kamelajna
Mój ojciec tez niejest taki i bym o nim tego niepowiedziała ale za to mojej przyjaciólki to równy gośc ;]

Gość Kamelajna
Mój ojciec tez niejest taki i bym o nim tego niepowiedziała ale za to mojej przyjaciólki to równy gośc ;]

Gość Kamelajna

Gość a_dusia
sarkastyczna cyniczka - no tak, ale..... nie wiesz jakim byłby człowiekiem, gdyby Ciebie nie miał :)

Gość Potwierdzone jest
ze ojcowie maja lepszy kontakt z corkami, a mamy z synami - na poczatku. Potem sie ponoc zmienia... Ale co by nie bylo, nie wplywa to na subtelkosc i wrazliwosc. Bo to sa cechy osobowosci, a to sie nie zmienia, a przynajmniej nie az w takim stopniu. Moj tato ani subtelny, ani wrazliwy nie jest :D Gruboskorkny taki :D Ale baaaaardzo kochany ❤️