Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa kobietka

facet jest od tego żeby kase zarabiac i zapewniac swojej rodzinie wszystko

Polecane posty

Gość inna całkiem inna ...
No właśnie ... facet z tametego topiku, mnie rozwalił swoim brakiem rozumienia świata ... i dziecinnością ... Myśli jak mała dziewczynka, która marzy, że kiedyś porwie ją książę na białym koniu ... Będzie ją wielbił po kres życia i będzie miała co sobie wymarzy ... Podobnie myśli chłopak z topiku, który to wywołał tenże topik ... Widzi te piękne dziewczyny w bogatych wozach i się dziwi, że nie są zachwycone jego osobą ... i nie chcą dzielić rachunku na pół ... I nie myśli wcale, że to jak wyglądają wymagało wiele czasu i pieniędzy ... Podobnie zresztą jak dwa skończone fakultety ... Myślil, że to ot tak ... stało się ... dziecinne rozumowanie.. Myśli, że ktoś opływający w kasie ... zejdzie do jego świata i będzie jeszcze zachwycony ... Tak nie ma ... Pieniądz przyciąga pieniądz ... A reszta to wyjątki .. Facet wymaga, nie oferując nic w zamian .... I wyzywa je od materialistek ... To nie zawsze tak.. Bo dla nich taki świat, jest ich światem, środowiskiem w jakim się obracają ... To ich życie ... Nawet w bajkach tak jest ... biedny Szewczyk Dratewka musiał się czymś wykazać, aby dostać rękę księżniczki ...

Gość prawdziwa kobietka
Sama zarabiam sporo, bo mam samych klientów biznesmenów. I to co najmniej 8 dziennie. Ale to nie znaczy że mam swego chłopa utrzymywać !!!!

Gość
inna całkiem inna ... => te księżniczki najczęściej mocno przechodzone... Jak ma być bajka - niech bedzie po calosci; jak nie - niech bedzie tak, zeby mnie sie zylo latwiej :P

Gość kobietka z klasa to ja
zgadzam sie z prawdziwa kobietka..facet jest od zarabiania kasy i ludzie powinni laczyc sie pod wzgl.statusu majatkowego,no chyba ze taka panna bez ambicji po zawodowce, siedzaca na kasie w markecie dalej znizy sie do bycia pomiataczka i sluzaca ,bo bez kasy zawsze bedzie golodupcem a on i tak spadnie na 4 lapy

Gość dżonny
no skoro facet jest od zarabiania kasy to od czego jest kobieta??? bo chyba nie tylko od wyglądania i strojenia się? tylko nie piszcie ze od gotowania i sprzątania bo do tego mozna gosposię zatrudnic za 1000 miesięcznie i nie trzeba przy tym kupować jej dodatkowo drogich prezentów bizuterii i innych bibelotów oraz spełniac jej zachcianki i kaprysy ;)

Gość szowinistyczna świnia
kobieta jest od tego żeby z łachą dupy dawać narzekając przy tym ,że takiemu mało zarabiającemu to nie warto dupy nadstawiać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D