Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bercia_28

Dzieci z CZERWCA 2007

Polecane posty

Hej dziewczyny!! Ja też mam synka z czerwca 07:)Z chęcią popiszę tu z Wami! Mój Pawełek urodził się 16 czerwca.Waży 7 kilo i mierzy 68 cm.Jak na razie nie mam z moim smykiem większych problemów.Do tej pory przerobiliśmy tylko kolki.Karmię piersią ,ale powoli wprowadzam nowosci typu marchew,ziemniaczki.Mam pytanie..czy wasze dzieci budzą się ostatnio częściej w nocy??Ja nie wiem co sie dzieje.Do tej pory zdarzało się nawet ,że Pawełek przesypiał noc,a teraz 3-4 razy na noc sie budzi:(Po tygodniu takiej jazdy nie wiem juz jak się nazywam:( Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy!!! Zaglądajcie tu częściej!!

Do \"założycielka topiku wie\"....dlaczego topik miałby nie wypalić???? Mamo Ali,a ile waży Twoja córeczka???Ja też się martwiłam wagą synka bo jest ok.25 centyla ale lekarka mnie uspokoiła i powiedziala,że piersiowe dzieci wolniej przybieraja. Na mikołaja w tym roku Pawcio dostanie symbolicznie np.jakis gryzaczek albo smoczek nowy czy butelkę,bo na razie i tak nie kuma co znaczy Mikołaj:))A i tak co chwilę coś mu kupuję....np.4 dni temu dostal krzeselko do karmienia:)Na gwiazdke dostanie spacerówkę:)i worek prezentow pewnie od caaalej rodziny,bo na wigilii bedzie jakies 25 osob:)

Gość Jadwinia****
Ja tez czerwcowa mama Córeczka Jadwinia

Gość Jadwinia****
aha zapomniałam dodac ze cieszyłlabym się gdyby topik ruszył pełną parą :-D

Gość Jadwinia****
Zapomniałam dodac ze Jadzia urodziła się 1.06 o godzinie 9:22 wazyła 3950 i miała 57cm. Miałam cesarkę bo mam problem ze wzrokiem i w sumie juz na początku ciąży było wiadomo ze o rodzeniu siłami natury mogę zapomniec.

Gość ja tez mam synka z czerwca
ale widac ze topik nie ruszy szkodaaaa

Gość ja tez tak mialam
ja tez mam synka czerwcowego :)

No hej dziewczynki:) Mało tu nas ale może jakoś ruszymy z tematem:) \"ja tez tak mialam\"napisz cos więcej o swoim synku:) Dzisiaj Pawełek zjadł po raz pierwszy w swoim życiu kaszkę:) Potem była kąpiel bo kaszka jakimś trafem znalazła się nawet w uszach:) Ile dajecie swoim dzieciom wit.D3??

Gość zalozycielka topiku wie...
Widzisz dorcia nie musisz pytac dlaczego nie wypali, sama widzisz,piszesz ze soba i moze ci Mysza czasem odpisze pod innymi nikami, bo ten temat juz istnieje

Ciekawe:)A co to za Mysza?? Pisząc sama ze sobą jak to ujęłaś(a może ująłeś:))mam w tym jakąś radochę:) A gdzie temat już istnieje?? bo ja nie w temacie:)

Gość Jadwinia****
Czesc dziewczyny co to za mysza??? Moja mała ostatnio nie sypia w dzien,mam z nią urwanie gwizdka. A jak wasze pociechy mają jakis rytm dnia??

Gość Jadwinia****
dziewczyny jak sie tutaj nic nie ruszy to naprawde skasują topik. Bercia, o-n-a, mi-cha-lina,ja tez mam synka z czerwca,hej_ka,acu,mama Ali,Dorcia Piszcie plissssssss

ja tez stwierdziłam ze nici z tego topiku bo dziewczyny nie chca pisac:( nie ma mamus dzieci z czerwca na całej kafe??????

Gość Jadwinia****
a moja zrobiła sobie prezent na dzien dziecka :-D cwaniara mała.

Gość Jadwinia****
Makarona czyli ty to jestes mama Ali?? Czy mamy tu dwie Alusie

Gość zalozycielka topiku wie...
topik czerwcowek byl na cafe ale od jakos miesiaca jest przeniesony na forum prywatne bo duzo osob czytalo i sie niepotrzebnie odzywalo i wtracalo. a mysza byla na tzm forum ale sie wypisala bo poobrazala dziewczyny niepotrzebnie i powiedziala ze nowe forum zalozy:) wiec zycze powodzenia wiec gdzie sie Bercia podziewa?? dlaczego nie napisala jakie ma dziecko, i jak ma na imie??? no wiec wszystko jasne:)

jadwinia ale z kim i o czym tu pisac jak tu takie pustki, nawet szefowa sie stad wyniosła

załozycielka topiku wie.... tzn ze ta Bercia to jest Ta Myszka o ktorej mówisz ??? to ona załozyła ten topik tutaj??? bo ja juz nic nie rozumiem i widze własnie ze jakos nie słabo sie rozkreca i chyba nic z niego nie bedzie:(:(:( a kwietniówki załozyły drugi taki sam temat i są tam nowe mamy i fajnie sobie piszą:) to szkoda ze ta Myszka tak nakombinowała bo jest kilka dziewczyn ktore by sobie tutaj miło pogadały:)

Gość bercia_28
:)jestem jestem i nie jestem żadną Myszką ani nawet szczurem czy kotem czy kim tam jeszcze:) Jestem mamą prawie 6-miesięcznej królewny:)Beatka urodziła sie 5 czerwca.Mam nadzieję,że tylko dlatego,że jakaś Mysza cos tam przeskrobała,ten topik się nie rozleci!!! Piszcie kochane mamy!!!

Gość bercia_28
jak zrobić żeby być na czarno??????????

Gość bercia_28
Jadwinia,moja córeczka też nie śpi w dzień i w nocy budzi się 2 razy:( Jestem wykończona.Mam nadzieję,że to wina zębów.Oby wyszły jak najszybciej i to najlepiej wszystkie 20.Raz a porządnie:):) My dajemy 1 kropelkę Vigantolu,ale chyba trzeba będzie zwiększyć przy takich pochmurnych zimowych dniach..?

Gość bercia_28
Makarona,Dorcia ,Acu ,Ona,witajcieeeeeeeee!!!!nie uciekajcie do kwietniówek!!! My jesteśmy przecież czerwcowe mamy:) Miejmy swój topik:)