kaatioszkaa 0 Napisano Listopad 21, 2007 karmie piersia i dostałam tabletki,biore od wczoraj :) kiedy zaczynaja działac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 21, 2007 pewnie bierzesz cerazette? a zaczełaś brac którego dnia cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaatioszkaa 0 Napisano Listopad 21, 2007 wlasnie inaczej bo bylam u lekarza i powiedziala ze cerazet jest drogi i ze da mi to samo tylko ze refundowane i tak samo skuteczke orgamentril i powiedziala normalnie ze mam zaczac brac np od dzis bo karmie piersia i tak okresu nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 21, 2007 to pewnie bedziesz zabezpieczona dopiero od drugiego opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawiersiek Napisano Czerwiec 17, 2008 witam mam pytanie czy jak zaczelam brac tabletki 1 dzien miesiaczki czy od tego momentu jestem zabezpieczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 a na ulotce nic nie ma w tej kwestii? jak nie ma to najlepiej zadzwonic do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 a na ulotce nic nie ma w tej kwestii? jak nie ma to najlepiej zadzwonic do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach