Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plissplissss

Moja 3 miesieczna corka bardzo duzo wymiotuje.. Prosze doradzcie

Polecane posty

Gość plissplissss

szczegolnie po jedzeniu..trwa too w nieskonczonosc czasami... Czy u Was tez tak bylo?? Jesli tak co bylo przyczyna?? Dodam ze czekamy na wyniki badan:O

Gość ppodnnoszze

Gość herbert zyje
do lekarza ,do szpitala natychmiast

Gość jestes gruba
refluks? alergia ? ile razy dzis wymiotowała? jak przybiera na wadze ? czy wystepuje goraczka ?bol brzuszka ?

Gość jestes gruba
uchwyć fałd skorny na brzuchu i pusc,powinien szybko sie rozprostowac,jesli nie -natychmiast do szpitala spytam jeszcze o apetyt,je normalnie ?pije? panuje grypa żoładkowa

Gość plisssplissii
wymiotuje po kazdym jedzeniu... nawet jak spi powiedzmy z godzinke... to jak sie obudzi tez wymotuje...:O Na wadze przybiera bardzo dobrze... goraczki brak.. brzuszek tez ja chyba nie boli bo pzreciez by plakala.. a ona tylko czasami cos pokrzyczy w trakcie wymiotowania:O Dziwna sprawa... to nie sa ulewania.. bo zbyt wiele tego i czuc taki zapach kwasny wymiocin:O

Gość plisspliss
cos takiego bylo 3 yg temu ale troszke mnie wymiotowa... w koncu byla mniejsza.. potem przeszlo... a teraz od kilku dni powtorka.. Za pierwszym razem.. miala taki sam apetyt...a teraz chyba mniejszy troszke... Dodam ze innych podejrzanych objawow brak

Gość podnnnnoszee

Gość podnnnnoszee

Gość podnnnnoszee

Gość kari22
czesc. mialam podobny problem z moja coreczka i wyczytalam w jakies starej książce, (pomagajacej mojej mamie mną się opiekować :)) że powodem wymiotów może być zbyt mała dziurka w smoczku od butelki

Jak moj synek byl malutki to tez wymiotowal tak ze cza sem wszystko szlo noskiem Bylam z nim na izbie przyjec i okazalo sie ze to przez CEBION multi ktory zawiera jakies kwasy ktore draznia zoladek Jak odstawilam wszystko sie uspokoilo chociaz czasem jak synek za duzo zjadl to sytuacja sie powtarzala Podajesz dziecku jajies witaminy ?