Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 NEC

DLACZEGO MEZCZYZNI RANIA KOBIETY?

Polecane posty

Go艣膰 NEC

no wlasnie czy dlatego ze im na to pozwalamy i potrzebujemy ich bardziej do zycia niz oni nas???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 boli mnie bardzo
dlaczego jestesmy lepsze od nic? bo takimi stworzyl nas B贸g a oni s膮 tylko dawcami nasieni, ble

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boli mnie bardzo
mamy zle podejscie. od dzisiaj my kobiety ustalamy reguly. Jakie reguly ustalimy? 1. Jezeli ja depiluje bikini to ty tez musisz depilowac bikini. 2. Jezeli chcesz miec potomka to musisz mnie blagac o odstawienie tabletek, podpisac umowe przedpotomkow膮 w ktorej zaznaczone zostanie ze w twojej razie zdrady lub proby odejscia dostaj臋 rozw贸d i caly maj膮tek l膮cznie z wszystkimi twoimi samochodami i oszczednosciami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfds
kobiety sa potrzebne tylko do obciagania z polykiem

Udost臋pnij ten post

Nie odgadniona jest psychika meska....Jedni ranienie kobiet traktuja jako hobby, inni poprostu juz maja to zapisane w genach, badz sa zakochani w sobie, albo zbyt g艂upi 偶eby to zauwazyc, m贸wi膮c og贸lnie nie mam pojecia dlaczego niekt贸rzy faceci tak postepuja:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 metlik w glowie
a co powiecie o mnie...jak narazie to tylko kobiety mnie rani膮... dlaczego kobiety rani膮 mi艂ych facet贸w a kochaj膮 drani ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a je艣li
Na pkt 1 si臋 nie zgadzam. Na drugi tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boli mnie bardzo
tak jakos chce robic tak samo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a je艣li
ok. z tego wynika 偶e musz臋 si臋 dorobi膰 paru samochod贸w. oczywi艣cie po to by nie goli膰 bikini.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha ha45554545
czasami mam wrazenie, ze oni maja to jakos genetycznie zakodowane, zeby ranic. niektorzy umieja to robic tak perfidnie, ze sie zastanawiam czy nie istnieje jakas tajna organizacja, w ktorej sie tego ucza. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a je艣li
podpisujemy? 艂atwiej wyobrazi膰 sobie kolor ni偶 przypomnie膰 umow臋 przedwst臋pn膮 :(

Udost臋pnij ten post