Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziś ślub cywilny mojej szwagierki, przyjedzie rodzinka i na 100% zaczną się pytania. Nieznoszę tego kompletnie, strasznie mnie to irytuje... ta ciekawość, w połowie marca mam badania i nareszcie będę coś wiedzieć i dopiero mozna zacząć działać. pozdrawiam dziewczyny :)

co porabiacie kochane oczekujące mamusie???? już za tydzień mam badanie.... sama jestem ciekawa czy faktycznie to hormony? Prawdę mówiąc wolałabym żeby to była wina hormonów bo z tego co się orientuje to najłagodniejsza z przyczyn i bardzo łatwo temu zaradzić, jeśli sie okaże że to nie to to zaczną się kolejne badania...... albo najgorzej jak w ogóle nie znajdą przyczyny... i ta niewiedza.... naszła mnie taka refleksja, że gdyby udało się na początku starań zajść w ciąże to pewnie już bym czekała na poród albo byłabym juz mamusią:) Wszystko przed nami dziewczyny :)) pozdrawiam

a więc wyniki hormonów mam dobre więc Pani doktor powiedziała że najważniejsze, że jajniki dobrze pracują :) następna wizyta za miesięc a póki co mierzenie temperaturki i prowadzenie obserwacji. Czy któras z was tez tak robiła????