Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Sun

czy rzeczywiście Wiki zeszla na psy....................

Polecane posty

nieraz słyszalam i czytałam ze na wikipedi od dawna ludzie piszą bzdury a twórcy przestali reagować. nie wiem czy to prawda bo to w koncu jedna z porządniejszych stron, chociaz kiedys przeczytalam cos z dziedziny geografii i był tam błąd (niewłasciwa nazwa) uznałam ze ktos sie pomylił i chłopaki od wiki jak zwykle to poprawią ale sie tak niestało...a gdzie szukac takich stron gdzie jest prawie wszystko rozwiniete jak nie na wiki:O zawsze na 1 miejscu w google

myrevinie ja wiem ze Tobie wiedza nie jest potrzeba...tylko babskie forum...........

Czego się można spodziewać po autorce takiego topiku może każdy przeczytać. Nikt cię nie wyręczy w myśleniu w PWN,ie jest o całej rodzinie tego co pedro skrócił. http://encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=446952 Oczywiście sposób w jaki jest tworzona wikipedia daje szanse niemal każdemu debilowi na opis jakiegoś wyimaginowanego hasła czy opisu. Natomiast jest jedynym źródłem tak obszernej wiedzy i do tego za darmo.

Ty poprostu jestes definitywnie zdesperowany bo przegrałes zycie siedząc tu cale 24 h i waląc bezmyslnie (z wypiekami na twarzy które juz sie dawno przerodziły we wrzody) w klawe zeby usilnie ale nieefektownie pokazac swoj jakze niski iloraz IQ. zegnam Cie stary bo juz od samego początku czyli od dawna wiem ze brakuje Ci reszty 5 klepek

Gość Myrevin...
tylko to ci pozostało prawda? siedzenie i podbijanie:D

Gość Akurat Myrevin to jedna
z inteligentniejszych osob na kafe... Ale na potrzeby tego forum czasem musi zanizyc poziom, by sie dostosowac ;)

--> Akurat Myrevin to jedna IQ = 10 więc skończmy z tym wreszcie... No i obiecałem więc up.

Myrevin, moze nie podbijaj tematow, w ktorych dostajesz w twarz. The Sun - wracajac do tematu ;) Ja czesto korzystam z wikipedii (bardzo pomogla mi przy pisaniu pracy), ale czesto mozna spotkac sie z razacymi bledami, dlatego najlepiej sprawdzac z innymi zrodlami. To prawda, ludzie pisza co chca i jak chca a gora przepuszcza to bez sprawdzania. Co jak co... informacji o Branskim nie szukalabym wcale, wiec.

{ Myrevin, moze nie podbijaj tematow, w ktorych dostajesz w twarz. } Skoro mnie nie bolało to chyba policzka nie było. ;)

ja mysle ze myrevin napewno poczuł sie urazony, bo wiekszosc tutaj i tak po nim jedzie (nawet niekiedy o tym niewiedząc bo np jest na innym babskim forum) a moze to kwestia przyzwyczajenia :D:D i przedewszystkim upnoł temat bo miał nadzieje ze mnie wszyscy wysmieją................ jakbym pytała o niewiadomo co:O bo dla niego nie istnieje takie cos jak websites z których mozna poserzac wiedze tylko stronki relaksujące nie wymagające zbytniego wyiłku umysłowego... kochany panie myrevinie ja nie tylko stwierdzam fakt o wikipedii ale jednoczesnie pytam czy nie ma innej podobnej strony. Bo ja nie przesiaduje niewiadomo ile na necie.........w przeciwienstwie do niektórych takich.............obywateli... kochany pan myrevin całą noc pamietał o tym zeby sobie upnąć :) ja bym proponowała panu przejsc sie teraz na spacerek na działkę bo juz panu więdnie. Akurat Myrevin to jedna -----> myrevin co za frajer da sie nabrac :D dobra dobra rozumiemze jest kilka osób po panskiej stronie :D:D:D ill_ chłopakom wiki chyba sie juz nie chce...bo ja sama pisałam kilka tematów ( z geografi i 1 o aztece) niby wszystko dobrze było nawet mnie wychwalali a po miesiącu skasowali bo to cos tam bylo niezgodnego z regulaminem (jakby wczesniej tego nie zauwazyli :O ) no dobra... ale dlaczego o aztece?? to skasowali po poł roku :O ehh juz sie z nimi nie podziele moją wiedzą:P teraz szukam obszernego tematu o afryce --- geografia afryki, ludnosc, historia, polityka itd no ale przeciez nie sprawdze tego wszystkiego z innymi zrodłami (które i tak wszystko streszczą do 50 linijek i których jest mało) bo nie mam tyle czasu co myrevin:( jedno jest pewne trzeba wymienić chłopaków:D a do edycji wiki mieliby dostep tylko najlepsi uczeni:P

Wiki jest pomocna, jesli chodzi o mnie - interesuje mnie wiedza z pedagogiki, pomocy spolecznej itd - wiec tutaj przeklamania nie sa az tak znaczace jak np. w geografii. Dostęp powinien miec kazdy - ale nie kazdy powinien miec mozliwosc jej tworzenia.

--> The Sun Krótko, chcesz mieć choćby złudzenie wiarygodności, zapłać. Kup 12 tomową encyklopedie PWN. I będzie cacy. Czy liczyłem na to ze ktoś cię wyśmieje ? Raczej nie byłem ciekaw co inni o tym myślą. A twój pierwszy post obraża ludzi, którzy poświęcaj gratisowo czas na stworzenie \"wolnej encyklopedi\", która z powodów wymienionych juz przeze mnie nie jest wolna od wad.

A twój pierwszy post obraża ludzi, którzy poświęcaj gratisowo czas na stworzenie \"wolnej encyklopedi\",-----coz bez bicia pewnie sie sami do tego przyznali we własnym kręgu \"przyjacioł\" a nawet gdyby, czy nie ma innych topików gorszych, ktore obrazają ludzi?? tutaj niestety musiałam stwierdzac fakt a mamy przeciez od dawna wolnosc słowa, ale kogo ja obraziłam samych twórców ?? (którzy wszystko olali) czy jak sam to napisałes \"debili\" którzy mają dostep do edycji...

Myrevin, interpretujesz pierwszy post na wyrost, ja w slowach \"tworcy przestali reagowac\" i \"uznałam ze ktos sie pomylił i chłopaki od wiki jak zwykle to poprawią ale sie tak niestało\" nie widze celowego obrazania. Masz cos wspolnego z wikipedia, ze tak ostro reagujesz?

ja nie wiem czy pwn ma wszystko dokładnie wytłumaczone z każdego hasła...wiedza geograficzno polityczna swiata nie jest tylko i wyłącznie dla mojej przyjemnosci ale ja potrzebuje takich skrupulatnych opisów do mojego przyszłego zawodu bo co po takim pilocie czy rezydencie np szwecji który wie fifti fifti informacji o tym kraju...

{ nieraz słyszalam i czytałam ze na wikipedi od dawna ludzie piszą bzdury a twórcy przestali reagować } To napisane było w pierwszym poście. A twórcami są wszyscy którzy tam coś dodali od siebie. I specjalnie ani nie wiem a ni nie chce tego nazywać. A na sugestię że pytanie zostało postawione dość karkołomnie, co mogłem przeczytać, każdy może sprawdzić.

No sluchaj, to samo mozna powiedziec o twoich slowach \"Oczywiście sposób w jaki jest tworzona wikipedia daje szanse niemal każdemu debilowi na opis jakiegoś wyimaginowanego hasła czy opisu. \" ale to chyba nie w tym rzecz?