Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-D

kosmetyki Sally Hansen na allegro - oryginalne?

Polecane posty

Gość J-D

Zauważyłam, że na allegro sporo jest kosmetyków Sally Hansen: lakiery, błyszczyki, odżywki etc. i ich ceny są dosyć niskie - np. lakiery po 12zł, podobnie błyszczyki. Z tego co się orientuję, w sklepach są chyba droższe. Na aukcjach pisze, że towary są z USA. Ceny u wszystkich sprzedawców są podobne, wydaje mi się więc, że to chyba oryginały. A co Wy o tym myślicie? Czy któraś z Was kupowała już coś Sally Hansen na allegro?

Gość hej mala hej
Jak naprawde z USA to ceny sie zgadzaja. Tam Sally Hansen ma przyzwoite ceny. Nie to co u nas. Ale jak to jest naprawde z allegro to chyba nikt nie wie. Jeden moze miec rzeczywiscie z USA a drugi z polskiego bazaru-podroby.

Gość J-D
no właśnie to mnie zastanawia. choć nie wiem, czy w ogóle opłaca się robić podróby Sally Hansen - najczęściej na takim interesie to chyba tracą firmy górnopółkowe, a nie średnia półka cenowa ... no ale cóż, pewności przecież nie mam. Kilka rzeczy z allegro jest kuszących, tym bardziej przy cenach poniżej 10zł, ale u jednych na aukcji błyszczyki zaopatrzone są dodatkowo w kartonik, na innych zaś nie ... Nie wiadomo co o tym wszystkim myśleć.

Gość humhum
tez by sie chetnie dowiedziala... moze jesli ktos juz kupowal i wie ze ma oryginal to poda sprzedajacego, takiego pewnego