Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się tylko pytam...

Jak się poznaliście?????

Polecane posty

Gość gość
ja nie mam szczęścia zwykle poznaję przez moje zaangażowanie nie jest to kwestia przypadku zwykle podchodzę do tego że każda osoba jest warta poznania no ale bycie ze sobą "na siłę" też nie jest dobrym rozwiązanie... ale moją pierwszą ukochaną poznałem przez neta a potem potem hmmm.. pocałunek w deszczu.... 2 lata minęło i zerwaliśmy nie dostrzegałem miłości dostrzegłem ja w pełni jeszcze bardziej ale los jest okrutny i czasem trzeba dużo dużo czasu spędzić na poznawanie się bo takie pochopne "pójście w ogień" to trochę ryzykowna sprawa ale kochałem ją bardzo .... aż za bardzo byłem wstanie "pójśc za ną w ogień" ryzykowałem ale dopóki ten ogień mnie nie pochłonął zrozumiałem sens miłości...

Gość adamson258
swoją żonę poznałem na https://ezeo.pl/ jesteśmy ze sobą od 4 lat, nie żałuję niczego co wydarzyło się w moim życiu

Gość gość
jednego faceta poznalam na ulicy.podszedl do mnie.

Gość gość
ja poznalam jednago faceta w pociagu.drugiego na plazy.jednego w szkole.innego w pracy.

Gość gość
szukał drogi to pubu :/ jesteśmy razem 2 lata i myślę jak tu przed nim spierdolić.

Gość gość
Podbijam bo miło się czyta że komuś się udało.

Gość goośśść
podeszła do mnie na dyskotece i pierwsza zagadała - 6 lat razem

Gość gość
nigdy nie miałem takiej historii bo tylko siedze w domu i nie mam znajomych. zazdroszczę wam że macie życie. chciałbym chyba juz umrzeć...

Gość gość
My na czacie tutaj - http://snapczat.pl/ Trochę popisaliśmy, umówiliśmy się na kawe i tak się zaczęło :)