Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malami25

Problemy z realizacją marzeń o mężczyznie doskonałym

Polecane posty

Gość Malami25

Brak mi słów żeby opisać mój durnowaty charakter. Mam nadzieję, że ktoś mi odpisze i potrafi wbić coś mądrego i przekonywującego do mojej głowy. Sprawa polega na tym, że jestem normalną dziewczyną, mam dużo zalet, których nie ujawniam na samym początku znajomości bo jestem skryta i małomówna. Nie mam mężczyzny bo co: bo plączą się koło mnie jakieś łosie bo oczywiście przy nich jestem zawsze dowcipna, wygadana, mam tematy do rozmowy. Jak tylko spotkam faceta w którym widzę potencjalnego partnera- trach i czar pryska. Blokada totalna. Ludzie ja już siebie za to nienawidzę. Dlaczego tak bardzo boimy się konfrontacji z kimś lub z czymś co chcielibyśmy osiągnąć, mieć w naszym życiu. Coś o czym marzymy a gdy Bozia lub inna siła wyższa daje nam to na dłoni opanowuje nas strach i odrzucamy to. Miałam tyle wspaniałych okazji na znalezienie mężczyzny mojego życia ale co z tego jak brak wiary w to że zasługuje na coś na co długo czekam sprawia, że spartole wszystko w ułamku sekundy. Proszę podajcie mi jakieś psychologiczne wyjaśnienie :) Będę wdzięczna

Malami podchodz do tego na luzie! pomysl sobie , że skoro i tak spartolisz to i tak juz nic Ci nie zaszkodzi i działaj. Życzę powodzenia. 🌻