Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia 77q

Bobo test czy wykryl wam ciaze po 6 dniach czy to chwyt reklamowy??

Polecane posty

Gość amelia 77q

zrobilam ten test po 8 dniach od ewentualnego zaplodnienia na wieczor! i wyszla 1 kreska a rano na dworze jak bylo widno zauwazylam druga bladą kreske, czy to mozliwe zeby to byla wczesna ciaża prosze napiszcie czy mialyscie taki przypadek z tym testem lub innymi, staramy sie z mezem juz rok.

szczerze ci powiem,ze nie wierze,ze wykryje po 6 dniach od zaplodnienia, od implatancjii moze tak, ale nie od zaplodnienia, testy powinno soie robic w dniu spodziewanej@, teraz i tak nie masz pewnosci i zrobisz jeszcze jak na moje oko ze dwa testy do terminu@, wiec po co nerwy???:(:( czesto jak przetrzymasz test, moze widac byc blada kreske, a moze to byc rownie dobrze pasek testowy. Naprawde zycze ci ciazy z calego serca, wiem jak ciezko sie czeka, ale ja jestem przeciwniczka testomanii, az do terminu@. Testy wykonane przed terminem@ sieja niepotrzebnie zamet. Pozdrawiam

Gość amelia 77q
dziekuje za odpowiedz, na ulotce wyczytalam ze wynik po paru godzinach jest niewazny wiec chyba nic z tego :( a lekarz mowil ze mialam owulacje (monitoring cyklu) i ze wszystko ok a nic nie wyszlo chyba ze moze to za wczesnie na zrobienie testu do okresu zostalo mi tydzien do okresu. moze sprobuje za tydzien chyba ze okres mnie uprzedzi. aha co do objawow ciazy to nie mam procz tego ze mi sie caly czas odbija

Gość ve_ra
za wczesnie na test, dopiero w dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej. Poza tym taki test robi się rano, wtedy jest wiarygodny, a w ulotce jest napisane, że wyniku otrzymanego po 10minutach nie bierze się pod uwagę.

Zrobiłam test po 6 dniach i wyszła jedna kreska. tydzień później kupiłam inny test. najpierw wyszła 1 a po 15 minutach 2. druga kreska była słaba. na drugi dzień kupiłam kolejny raz bobo test i już były 2 kreski. więc z tymi 6 dniami to chyba tylko chwyt reklamowy i niestety trzeba czekać 2 tyg

6 dni od zapłodnienia moze wykryje, ale samo zapłodnienie + zagnieżdżenie trwa pare dni więc i tak czekac trzeba conajmniej 2-3 tygodnie