Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liść prawdy jesienny

Lekarstwo na brak miłości-ciekawa pasja! Tylko jaka?

Polecane posty

Miłość, wciąż jej szukamy, chcemy, tęsknimy za nią i czasami staje się celem naszego życia. Nie ma miłości, jest tylko pustka. A może by tak znależć ciekawą pasję, która nadawałaby sens naszemu życiu? Cieszyła nas, pochłaniała i bylibysmy mniej nieszczęśliwi? Ja czegoś takiego szukam...macie jakieś pomysły, interesujące pasje, może zarazicie mnie jakimś ciekawym hobby. Bo faceci jako hobby się nie nadają zupełnie:P. wiem, że sensem życia mogą być dzieci...ale ja ich nie mam.

Gość załóż hodowlę kotów rasowych
:) nie kpię, ja znalazłam miłość swojego życia, jesteśmy razem już od wielu lat, mamy prawie dorosłe dzieci a koty to moje hobby i moja pasja :)

Gość zapisz sie na kurs
tanca brzucha - jest super!!!

dziękuję za propozycje:) Jakieś inne pomysły dla mnie? Chcę zebrać jak najwięcej propozycji i wybrać te, które najbardziej mnie będą kręcić;).

Postaw sobie jakis cel i daz do niego. Czy to w szkole, czy w pracy... Wspinaj sie po drabinie. Nie powiem Ci : \"graj w siatkowke, zbieraj znaczki\".Kazdy ma swoje hobby i nie wszystkim musi ono odpowiadac. Spotykaj sie ze znajomymi, chodz na imprezy, znajdz sens zycia i zrozum czego tak naprawde od niego chcesz i staraj sie to zdobyc! ŻYJ!! Rob to, na co masz ochote (tak, mozna tak!!). Efekty beda, wierz mi.

autorrrrkaaaaaa----> dzieki za głos:) Niestety na imprezy nie mam z kim chodzić, praca nie jest moją pasją, no i nie zawsze da się robić, to co by się chciało...:O

Ja kocham roślinki, mogłabym je oglądać, gadać do nich, zajmować się nimi cały dzień mam ich dużo, ale ogranicza mnie przestrzeń :( Mam też kota, czasem jak mu się przyglądam, to widzę taką małą pumkę :) Lubię czytać książki, tylko czasu mało, to chociaż pół godzinki przed snem... Imprezy nigdy mnie nie pociągały, nie lubię hałasu, dymu, alkoholu

Gość lubisz sporty czy
jestes typem kanapowca?

Gość
Sporty ekstremalne (wspinaczka bez zabezpieczen, base jumping itd)- z reguły na tę samotność nie cierpi się zbyt długo... :P

Ewa 33---> kotek, roślinki, czytanie:) bardzo fajne rzeczy! pomyślę...

Apostoł Nienawiści---> ekstremalne niebezpieczeństwo...hmmm, ale tylko jak będę już w zupełnym dołku, hihi;)

Gość Drzewo bez liści
Myślę sobie, że najbardziej pasjonujacym zajęciem jest decydowanie samemu o własnym życiu. Nie czekaj, aż ktoś inny znajdzie Ci sposób na Twe własne życie. Zrób to sama - dlaczego ? Bo to zawsze będzie cudzy sposób na Twoje życie. Twoje życie to nie przepis na ciasto :)

ja bym powiedziała, że wspinaczka bez zabezpieczeń to skrajna głupota, a nie sport ekstremalny no, ale może dlatego, że miałam do czynienia ze wspinaczką :) -->>liść prawdy jesienny a bardziej \"ruchliwych\" polecam jazdę konną - jeśli się \"zaszczepisz\" to zajmie Ci to cały wolny czas, siły fizyczne, psychiczne i kasę :) jeśli nie, to może góry, chociaż to jest zajęcie "niecodzienne" tylko od czasu do czasu, bo ile ma sie tego urlopu :(

Drzewo bez liści----> racja, racja:)

Ewa---> konie...brzmi fajnie:)

Gość Drzewo bez liści
Już rozumiem :)

Liść, ale powiedz co Ty lubisz? Bo ja po dorwaniu pierwszej w życiu książki sf stwierdzilam, ze to jest moja pasja:D I tak mi zostało do dzisiaj.

Gość no to jeszcze
ceramika - sa fajne kursy garncarstwa, jezyki - zawsze mozna zostac poliglota, a jak masz naprawde za duzo czasu wolnego to zawsze mozna isc na jakies dodatkowe studia :) sporty: w zaleznosci ile masz pieniedzy te drozsze to: jezdziectwo, paralotniarstwo, paintball, sky diving tansze: biegi na orientacje, jazda na rolkach, kregle itp

Książki---> uwielbiam czytać ale to jakby żyć poza czasem i przestrzenią, przeżywać cudze życie, cudze przygody...To jeszcze bardziej oddala od własnego życia. Swiat myśli, idei, wyobrażeń....to świat samotny.

Gość Drzewo bez liści
Cykl Lyonesse, Jack Vance

no to jeszcze---> dziękuję za ciekawe propozycje:)

jeździectwo nie jest aż takie drogie, zależy od intensywności jazd i ośrodka jedna jazda \"na miejscu\" kosztuje od 20 zł wzwyż, teren 30 zł toczek można wziąć \"klubowy\", tylko buty trzeba mieć swoje doliczyć trzeba też dojazd do ośrodka intensywny kurs jazdy konnej to 2 jazdy w tygodniu, jakieś 2 m-ce wystarczą, żeby juz w miarę dobrze trzymać się w siodle i spróbować jazdy w terenie w lecie są organizwane obozy jeździeckie, niektóre ośrodki mają w programie kilkudiowe rajdy - to już pełnia szczęścia ale na początku jest ciężko i jeśli ktoś się nie \"zaszczepi\" to nic z tego nie będzie

Gość Drzewo bez liści
Cykl Fionavarski Gobelin, Guy Gavriel Kay -Letnie Drzewo -Wędrujący Ogień -Najmroczniejsza Droga

Drzewo bez liści---> :) dziękuję!

Ewa 33----> kochana jesteś, :)

Hobby jest lepsze od faceta, nie zdradzi, nie zawiedzie, nie odkocha się, nie nakrzyczy...;)

Gość Drzewo bez liści
Hobby jest lepsze od kobiety, nie zdradzi, nie zawiedzie, nie odkocha się, nie nakrzyczy... ;)

Gość możesz mi przybliżyć
? liść prawdy jesienny, skąd taki...hm...wydumany nick ? Może zajmij się poezją, raczej czytaniem, może deklamowaniem ?

Gość więc tak.....
-nauka języków obcych, wciaz nowych:D -pisanie (np bloga):D -rysowanie:D -kuchnie świata:D