Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona herbatkaa

Od kiedy zielona herbata?

Polecane posty

Gość zielona herbatkaa

Czy 8 miesieczne dziecko moze dostac zielona herbate? i czy mogę mu dac herbate owocową np sage malinową?

Gość i do góry

Gość dam ci cudowna rade
kawe mu podaj idiotko, a moze jeszcze piwko???

Gość zielona herbatkaa
ech uwielbiam madre odpowiedzi :P zielona herbata jest podobno zdrowa wiec czy mozna podawac ja dla dziecka? I czym sie róznia te granulowane owocowe herbaty od takiej zwyklej owocowej parzonej? piwo i kawe chyba tobie podawano bo widac co wyroslo :-o

a nie lepiej zapytac lekarza? tu Cie tylko zjadą najmądrzejsze Matki Polki i jeszcze Ci powiedzą,żeś śmieć. :O Zapytaj pediatry-nawet mozesz zadzwonić do ośrodka. :):)

Gość zielona herbatkaa
szczerze powiedziawszy glupio mi dzwonic do osrodka z taka pierdólką. Jak pójde do pediatry to napewno sie zpaytam, tylko ze wizyte mamy dopiero pod koniec grudnia- przed samymi świetami.

wiesz co, w szpitalach podają ZWYKŁĄ herbatę nawet niemowlętom,więc myślę,że można.Jeśli jest dziecko zdrowe i nie ma alergii. A zielona jest o wiele lepsza :)

Gość i w góre

musisz zobaczyl jak reaguje, na poczatku po troszeczku slabiutka bo zielona bardzo stymuluje, ale wiem ze mozna podawac cherbatke rotbush zwana rooibos bo jest ona bez teiny, oczywiscie slabiutka na poczatek

Gość zielona herbatkaa
a ta owocowa? np saga albo dilmah

moja córka pije zieloną herbatę nie codziennie czasem napije się ode mnie czasem jej zrobię teraz ma 3 latka a zaczęła jak miała ok roku zielona jest najzdrowsza od słabiutkiej na pewno nic sie nie stanie

mysle ze tez ale bardzo slabe, sa one na pewno zdrowsze od rozpuszczalnej cherbatki w ktorej jest sam cukier i konserwanty, sa tez owocowe cherbatki dla dzieci do zaparzania chyba z nestle zobacz w rossmanie, albo innej drogerii

Gość mądra matka
A Danonki,od kiedy? Ja już podaje,ma 7 miesięcy.Narazie nie widzę żadnej reakcji.

Gość wiec jestes w ciazy
zielona herbata odchudza wiec nie zaduzo-chociaz moj synejk ja bardzo lubi a nie ma 2ch latek jeszcze

No serio.On by cały dzień jadł,już nie wiem co mu dawać,więc już specjalnie nie patrze czy można czy nie,tylko daje wszystko jak leci.Oczywiście w granicach rozsądku.