jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Listopad 22, 2007 Przez to już zupełnie mi się odechciało wychodzić z łózka. Podziwiam ludzi, którzy wstają przed 9:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Listopad 22, 2007 ja muszę o 6 rano :O ale od 1 grudnia zamierzam sie wysypiać sporo dłużej przesiadując na zwolnieniu (7 m-c ciąży zobowiązuje :D) aż sama sobie zazdroszczę jak o tym myślę siedząc w robocie i waląc głową w klawiaturę z niewyspania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krwawa manka Napisano Listopad 22, 2007 canberra..to jest mysl ! moze se zajde to sie wylenie, wyspie i wygrzeje...tylko co pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Listopad 22, 2007 ja zamierzam zrobić zapasy :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Listopad 22, 2007 To nie jest śmieszne, ja np. czytam coś do późnej nocy a potem nastawiam budzik np. na 7 i wstaję o 9:O Nie wiem, jak to się dzieje, bo on dzwoni kilka razy a ja i tak śpię dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krwawa manka Napisano Listopad 22, 2007 decha..ja mam tel w wielkiej metalowej misce i dwa budziki nad glowa..gowno daja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krotko mowiac Napisano Listopad 22, 2007 Dlaczego musi byc tak zimno????? No przeciez chcieliscie irlandie tu miec to i pogode irlandzka macie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Listopad 22, 2007 podłączcie czujnik czasowy do kranu i śpijcie w wannie - o poranku obudzi was lodowaty prysznic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wacław17cm Napisano Listopad 22, 2007 juz niedługo nie będzie. bo nasz zacny pan premier Tusk ma znięsc mrozy i przymrozki. obiecał przeciez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie to zimno niby jest Napisano Listopad 22, 2007 ? Na zewnątrz czy w chałupie? Bo ja nie widzę, żeby gdziekolwiek było zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krwawa manka Napisano Listopad 22, 2007 a gdzie to zimno niby jest..nie wiedzialam, ze zimno mozna zobaczyc :o a wy od kurdupla...wypierdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Listopad 22, 2007 Ej, no z tą Irlandią to fakt:P Ale wcześniej też tak było... Pamiętam, jak 2 lata temu było -30 stopni i myślałam, ze to koniec świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach