Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Olusia 233146

Fryzury na dyskotek臋

Polecane posty

Go艣膰 Olusia 233146

Niewiem w co mam si臋 uczesa膰 na dyskotek臋 to musi byd藕 orginalne niewiem czy loki , w艂osy proste pom贸偶cie a najbardziej bym chcia艂a upi臋cie ale niwiem jakie :( wy艣lijcie zdj臋cie i jak sie w to uczesa膰 \ Dzi臋kuj臋!! :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pani.a
ogoli膰 g艂ow臋 :))))) jakie masz w艂osy? Bez opisu to Ci nikt nie doradzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wazniejsza niz fruzura jest
odpowiedni UBI脫R - seksowny!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olusia233146
sory mam w艂osy do ramion i ani proste ani loki a dobry pomys艂 by ogoli膰 g艂ow臋 ju偶 o tym my艣la艂am :):):?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olusia233146
ta fryzura musi by膰 orginalna

Udost臋pnij ten post

to co to za dyskoteka?... na dyskoteke nie ma sensu wydziwiac z fryzura bo potanczysz pol godziny i i taksie wszystko rozwali ;P a jeszcze do tego masz krotkie wlosy to niewiele wymyslisz.. najwygodniej chyba kitka, ja robie takiego przekladanego bardzo ladnie wyglada. robisz zwyklegi kitka tak dosc nisko ale bez przesady, wiazesz go cienka gumka taka przezroczysta albo czarna do warkoczykow, nad zawiazaniem rodzielasz wlosy na 2 pasme i przez ta dziurke przekladasz samego kitka. potem to sciagasz troszke i gottowe. pamietaj zeby najpierw wygladzic wlosy zwlaszcza tam z tylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdfdfdfsaewq
zdecydowanie zwi膮za膰! spocisz sie i Twoje oklapn膮 i przeklej膮 sie do twarzy blee nie ma nic gorszego

Udost臋pnij ten post

ja bym zwi膮za艂a w艂osy wysoko w kuc wyg艂adzi艂a je, nab艂yszczy艂a lub wyprostowa艂a i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olusia233146
Ja bardzo uwielbiam kitki ale mam okr膮g艂膮 twarz i niezbyd 艂adnie wygl膮dam a na dysce chcia艂abym wygl膮da膰 suuper ! ale macie racje bo okropnie to wygl膮da jak si臋 spoce i w艂osy przyklej膮 mi si臋 do twarzy wi臋c pos艂ucham chyba waszych rad i zwi膮偶e w KITK臉 ! BARDZO WAM DZI臉KUJE ZA RADY :) :) :) :) 8)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wazniejsza niz fryzura jest
seksowny ubi贸r!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anq
ja te偶 mam ten sam problem tylko, 偶e ja mam troche d艂u偶sze w艂osy......... prosze przyslijcie mi propozycje......

Udost臋pnij ten post

tego irokeza zeby sie trzyma艂 to chyba z ton臋 lakieru a pozatym nie zawsze dziewczyna umie sobie tak postawi膰 艂adnie w艂osy.. To nie sabat tylko dyskoteka :)

Udost臋pnij ten post

Mam jutro dyskoteke w szkole i niewiem jak mam uczesa膰 w艂osy pomocy co mam zrobi膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polalolamikakika
hey mam problem mam dyskoteke i nie wiem w co sie uczesac a do tego mam okropne w艂osy strasznie sie pusz膮 d艂ugosc do ramion kitka odpada:)pom贸偶cie prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinkusia
Mysle 偶e decyzja dobra b臋dzie oczywi艣cie jak nie masz grzywki fryzura 6 warkoczyw贸w na g贸rze odgarniasz w艂osy i zpinasz tak aby ca艂y 艣rodek by艂 bez warkoczyka spinasz je i zostawiasz na koniec po bokach robisz warkoczyki najlepiej 偶eby ktos cie wyreczy艂 bo to do艣膰 drutdne...........dalej te w艂osy kt贸re zostawi艂a艣 u艂贸偶 karbownic膮 do ty艂u a jak nje masz karbownicy b臋dzie TRUDNO ZROBI膯 T膭 FRYZUR臉......lub prostownic膮 do ty艂u.....(to jest kwestia gustu) Ja czesze sie tak zawsze ale teraz jak mam grzywke nie wiem co mam zrobi膰 na swojej g艂owie......艂eeeee......dora膰cie......PROSZE WAS!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋 偶e najlepiej zwi膮za膰 w艂osy. nie ka偶demu jest 艂adnie gdy zbierze wszystkie w艂osy ale przecie偶 wystarczy dobrze 艣ci臋ta grzywka. tylko nie taka z kilku pasem kt贸re oble艣nie przyklej膮 sie do czo艂a! (powiedzcie mi w og贸le jak mo偶na chodzi膰 do ludzi z t艂ustymi w艂osami??? kilka moich znajomych nagminnie to praktykuje ) ja ma w艂osy 艣ci臋te tak 偶eby tylko uszy mie膰 przykryte (kompleks odstaj膮cych uszu :P) i nie mam 偶adnych problem贸w z fryzur膮. prostownica, grzebie艅, lakier i mnie nie ma :) szkoda tylko 偶e na kr贸tkich w艂osach nie mo偶na za du偶o pokombinowa膰... a st贸dni贸wka si臋 zbli偶a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polalolamikakika
ta fryzura mo偶e by膰 fajna ale w艂a艣nie te偶 mam grzywk臋 i nie mam poj臋cia jak si臋 moge uczesa膰:Ppozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Hej! Dok艂adnie za tydzie艅 wybieram si臋 na dyskotek臋 i jak zwykle mam problem z fryzur膮...w艂osy obci臋te mam "na Rihann臋" -->http://seduhairstylespictures.com/wp-content/uploads/rihanna_short_sedu_haircuts_summer_2009-300x300.jpg . Znudzi艂y mi si臋 ju偶 idealnie wyprostowane w艂osy...chcia艂a bym tym razem wygl膮da膰 jako艣 inaczej ale kompletnie nie mam pomys艂u...prosz臋 pom贸偶cie xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natixxx
Hey ! Wiem 偶e by艂o ju偶 multum pyta艅 na temat jak si臋 uczesa膰, ale nie mam poj臋cia jak si臋 w艂a艣nie uczesa膰 na dyskotek臋. Mam nawet jeden pomys艂, ale nie wiem czy zda egzamin i czy b臋dzie fajnie wygl膮da膰 ;/ ( jak by co to mam jak moim zdaniem bardzo d艂ugie w艂osy, i mam grzywk臋 ;p ) Wi臋c my艣la艂am nad takim czym艣: 偶eby do grzywki troch臋 dobra膰 w艂os贸w ( mam pocieniowane ) tak 偶ebym mia艂a d艂u偶sz膮, a reszt臋 w艂os贸w wzi膮艣膰 do ty艂u (tak jak si臋 robi kitk臋 ; tak膮 bardziej podniesion膮) i tak zakr臋ci膰 z 2 razy i podnie艣膰 na czubek g艂owy tak troch臋 bardziej na lewo ( bo grzywk臋 mam na prawo) i spi膮艣膰 ws贸wkami (trzyma si臋 bo ju偶 robi艂am tak na pr贸b臋) , a nast臋pnie pokarbowa膰 grzywk臋 i te ko艅c贸wki w艂os贸w co zwisaj膮 ko艂o ucha xD ( od ws贸wek do samiutkich ko艅c贸w) i tak 艂adnie roz艂o偶y膰 i GOTOWE ! Potem oczywi艣cie kolczyki dla efektu ;p i co wy na to ? nawet fajnie wygl膮da na ciemnych w艂osach ( takich jak moje ; mam ciemny br膮z) , ale na jasnych nie polecam bo fatalnie wygl膮da q: Oczywi艣cie pi艣ci臋 czy wam si臋 podoba czy nie, ale tez propozycj臋 fryzur ;DD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzzaaz
dlaczego wy sie pytacie na forach a nie fryzjera jakiegos dobrego np w Denique :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxi 258
mam kr贸tk膮 grzywk臋, 艣ci臋t膮 na bok. w艂osy si臋gaj膮 mi do ramion.. Mam problem z dostosowaniem odpowiedniej fryzury na dyskotek臋.. Pomocy.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pajlana
Mam falowane, blond, p贸艂d艂ugie,pusz膮ce si臋 w艂osy i nic mi nie pasuje. Prosz臋 pom贸偶cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agatu艣1990
Hej tu masz fajne upi臋cie w艂os贸w, krok po kroku pokazane co i jak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajny ..............
ten irokez z linka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madagaskar_
anka.083 ja tu zadnej foty nie widze

Udost臋pnij ten post