Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga**81

CYPREST

Polecane posty

witam serdecznie:) pisze z zapytaniem... czy ktoras z Was zazywala.... badz tez zazywa tabletki antykoncepcyjne pod nazwa CYPREST?? co o nich myslicie?? i jak sie ksztaltuja cenowo?? dziekuje z gory za odpowiedzi:) pozdrawiam serdecznie:)

Gość AAAsik10404
dziś moja gin przepisałą mi własnie te tabletki... także niewiele o njch wiem, powiedziała że są najleprze... zobaczymu dzis biorę pierwszą, dziewczyny jak wiecie cos wiecej na ten tamat napiszcie, zależy mi na informacjach na temat rzekomo powiększającego sie biustu (czego bym nie chciała) i w ogóle czy są dobre jako antykoncepty??? czekam na opd :)

Ja je brałam przez 3 miesiące bo miały mieć niby taki sam skład jak Diane 35 co dla mnie było ważne ze względu na problemy z cerą. Jednak od Cyprestu cera znowu zaczeła mi sie psuć więc wróciłam do Diane 35. Ale oprócz cery nic mi po nich nie było. Ja brałam je jakiś rok temu i wtedy kosztowały ok 10 zł. One były tak samo jak Diane w 50% refundowane przez państwo. Jednak jak idziecie do apteki to sie o to zapytajcie bo mnie w jednej aptece chcieli oszukać licząc 20 zł za opakowanie. Dlatego każcie w takiej sytuacji aby sprawdziły czy są w spisie leków refundowanych.

Gość el.
hej! ja bralam cyprest przez 2 lata... wczoraj wzielam swoja ostatnia tabletke :) bede za nim tesknic, bo naprawde mi pomogl (pozbyc sie tradzika! otworzyc na ludzi i nabrac wiekszej pewnosci siebie) czasami dzialal lepiej, czasami slabiej (wplyw ma palenie, picie alkoholu, stres) ale generalnie poprawa wygladu cery jest OGROMNA wiadomo, kazda z nas reaguje inaczej, ale cyprest jest w porzadku, opinie ze polskie odpowiedniki lekow sa gorsze to moim zdaniem bzdura... sklad jest identyczny jak diany a cena polska :D bez obaw, wszystko bedzie dobrze! pozytywne nastawienie to polowa sukcesu! pozdrawiam goraco