Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody feniks

Co kupić 1,5 dziewczynce na prezent?

Polecane posty

Proszę wszystkie mamy o pomoc. Co można kupić 1,5 rocznej dziewczynce na prezent kwotowo do 70 zł. Proszę o pomoc bo zupelnie się nie orientuje. Proszę o pomoc plissss

zerknij: http://www.allegro.pl/item272453411_zabawa_w_liczenie_magnetyczna_ksiazka_polecam.html kupiłam ostatnio podobną dla Synka, też ma 1,5 roczku i ją uwielbia. Książeczka przeznaczona dla dzieci powyżej 3 lat ze względu na małe elementy, ale my ją czytamy zawsze z Jasiem więc mamy i jego i książeczke zawsze na oku :) a i do dostania jest w empiku za 34zł

Gość sprzedawczyni
to zalezy czego szukasz i jakie jest nastawienie do zabawek , jesli cos z atestem to najlepiej z Fisher price, drozsze ale dobrej jakosci i edukacyjne , mozna tez kupic fajne lalki szmacianki, pianinka , naciskanki, wszytsko zalezy od rodzicowi dziecka czy bierze zabawki do buzi czy juz nie

Gość aawitaminozaaaaaa
skoro ma 1,5 roku, pewnie ucieszy sie z maskotki, lalki

Gość sprzedawczyni
od 2-5 lat sa fajne zestawy klockow Duplo z lego takie ze zwierzetami,

Gość aawitaminozaaaaaa
blondyna, to za male dla 1,5 rocznego, wsadzic do buzi i co? proponuje jakas zabawke, lale, ktora spiewa, tanczy, itp... ogolenie wydaje jakies dzwieki,

Gość sprzedawczyni
A jak serio nie wiesz, co kupić, to kup dzieciorowi żyletki!

Ja będę kupować 1,5 rocznej dziewczynce prezent i chyba to będzie lalka ale taka szmaciana, żeby mogła się przytulić itd. Takie twarde lalki to zostawię na później.

tak się składa ,że mam w domu jedną 1,5 roczną dziewuchę :P Polecam wóżek dla lalek , lekki .... oj radocha na maxaa Moja córeczka od pół roku wozi lale przewija po swojemu ...karmi na spacery chodzi ...cyrk :D i mnostwo radochy ;;)