Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endris

co poradzić na łamiący się na pół paznokieć...

Polecane posty

Gość endris

kilka razy obcinałam cały czas łamie się na pół ..tzn pionowo

poszukaj manikiurzystki,która ma na składzie nie tylko tipsy,ale jedwab,nakleja się taki płatek jedwabiu na paznokieć,lakieruje i prawie nie widać zadarłam sobie kiedyś mocno,tylko,że w poprzek,do połowy paznokcia,ona mi to zakleiła w ten sposób własnie i czekałam aż odrośnie jeśli nic z nim nie robisz,nosisz,że tak powiem na wierzchu-to cały czas twój nieszczęsny paznokieć jest narażony na urazy i nie może się wygoić-to znaczy odrosnąć i może jeszcze jakieś tabletki bierz na wzmocnienie? (włosów,skóry i paznokci)

Gość endris
to jest paznokieć u nogi...

endris,to są takie same paznokcie,jak u rąk,można go załatać w ten sam sposób,przynajmniej ja bym tak własnie zrobiła co prawda teraz to przeważnie zajmują się tylko tipsami,ja w dużym miescie miałam problemy,żeby znalezc kogoś,kto się zajmuje taką naprawą paznokci,ale w koncu znalazłam ,przy okazji mogłaby Ci powiedzieć,dlaczego pękł,jakiego składnika brakuje,bo zdaje się,że kiedys szukałam w necie i znalazłam,że to chodzi o brak cynku,czy selenu-jesli pękają wzdłuż (a może innego pierwiastka) są też odżywki sally hansen na takie problemy,a zapewne też i inne,najlepiej poszukać w googlach