Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animka

czy tusz podlega reklamacji

Polecane posty

Gość animka

Mam prosbe czy wie ktos czy mozna zwrocic tusz do rzes gdy po uzyciu go okazalo się że wystapila alergia???

zwrot a reklamacja to dwie różne rzeczy... proponuje sprawdzić co oznacza słowo REKLAMACJA ;) a zwrócenie pieniędzy twoim przypadku będzie tylko i wyłącznie dobrą wolą sprzedawcy, nie ma on obowiązku przyjmowania zwrotu jeśli tusz został odpakowany i UŻYTY!!!

Gość *BabyGirl*
Właśnie mam ten sam problem - kupiłam ostatnio tusz l'oreala i wszystko super, zalotne spojrzenie i rzęsy do nieba a tu jedna wielka KASZANA, bo okazało się że mam alergię. I chciałam go zwrócić ale ekspedientka powiedziała, że towar używany nie podlega zwrotowi. To jak miałam sprawdzić, czy nie mam uczulenia? Przez opakowanie? Absurd! To już któryś z kolei tusz, nie wiem czego mam używać, chyba się będę smołą malować czy coś :|

ech, tak na przyszłość proponuję używać kosmetyków hipoalergicznych. choć to dziwne, wcześniej nie miałaś żadnej alergii? sama łzawię i wyglądam przeokropnie po użyciu "normalnych" kosmetyków, dlatego się wycwaniłam i teraz kupuję kosmetyki ze sklepu alergia.med.pl, zamawiam u nich wszystkie potrzebne mi specyfikiki za jednym zamachem i nie muszę się martwić, że nie "zastanę" mojej ulubionej kredki w drogerii czy też dostanę uczulenia kupując jakiś badziew firmy noname. pozdrawiam antyalergicznie :)

Gość Polska jest poje.........
w Polsce to nic nie mozna oddawac i ze wszystkim problem- w stanach oddaja wszytsko az za duzo kupijesz oddajesz i masz wszystko daleko w d

myślę, że problemy ze zwrotami możnaby rozwiązać wprowadzając próbki wszystkich kosmetyków dostępnych na rynku. oczywiście udostępniane za niewielką opłatą, bo jeśli bylyby za friko, na pewno sępy zaraz by się rzuciły.

Gość lae w czym rpoblem
sa w sklepach testery. wystarczy maznać rzęsę czy dwie i będziesz wiedzieć czy jesteś uczulona... nie rozumiem dlaczego mieliby przyjąć zwrot :o