Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka33

jakiego kupic laptopa?!

Polecane posty

witam, wszyscy siedzimy tu na kompach, powiedzcie mi wy którzy macie laptopy, noteboki jak zwła tak zwał jakie macie modele i czy jesteście z nich zadowoleni, pytam bo jestem na etapie poszukiwania i nie wiem co wybrać, doradzcie coś, z góry dziękuję za opinie

w pracy mam TOSHIBA R500-10U U7600 (tak sie to chyba nazywa) mogę polecic - to nowyu sprzet, dość szybki... w domu mam jakieś HP - ale na pamiec nie znam modelu

Gość franksww
Acer Aspire 9300, póki co nie korzystałem z lepszego :]

Gość seword
oj komputery moga miec duzo wspolnego z zyciem uczuciowym :P w tych czasach wiele związków rodzi sie wlasnie dzieki komputerom- internetowi :P

tez mam acera 9300 :D kupilam w uk za jakies 700 funtow, jestem bardzo zadowolona, mimo, ze tam vista jest... Generalnie super :)

toshiba jest spoko... i zalezy co dla kogo oznacza \"tyle kasy\"... acery, fujitsu-siemensy i inne tego typu jednorazówki informatyk mi odradził

to komp do pracy... zeszta nie ja płaciłem - w domu mam szybkiego HP do gier...

Gość laptoplaptop
wszytsko zalezy do czego chcesz tego laptopa uzywac? czy głownie do internetu, to nie potrzeba ci czegos szczegolnego. Ale jak juz chcesz grać w jakies wypasione gry, to potrzebna i wypasiona pamiec i grafika ;)

może i pomyliłam forum, ale co mi szkodzi się zapytać, gdyby nie było komputerów to by i nie było forum życie uczuciowe proste i logiczne zastanawiam się nad toshibą własnie albo nad benq

Gość hmmhmmm
Anulka 3 skad jestes??