Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnaaaaa forumowiczkaaaaaaa

czy istnieja inteligentni przestepcy ?

Polecane posty

i jak ich znalesc ?

jak ich znalesc? i za przyjażnic sie z nimi ?

faktycznie Ci potrzebny psycholog, chcesz łamać prawo to zrób to sama nie innymi będziesz się wysługiwać

Wielbiciel mnie uprzedzil:D to samo mialam napisac, ze wiekszosc seryjnych mordercow ma wlasnie wysokie iQ, dlatego czesto trudno ich zlapac prowadza jakies gry swoje

Gość fsfdsfdSDFdfSDF
a planujesz napad?

chcesz sie zaprzyjaznic z ludzmi ktorych podnieca cierpienie innych i ktorzy sa pozbawieni empatii? to zadna przyjemnosc:O

moze lepiej zapytac, jakie cechy (oprocz wyskiego iq) charakteryzuja seryjnych mordercow i wtedy szukac?;]

nie chce sie nikim wyslugiwac :O i nie chce tez miec doczynienia z psychicznymi mordercami nowe pytanie :JAK ROZPOZNAC INTELIGENTNEGO I NIEUCZCIWEGO ?

Gość polejka
lol "Wielbiciel mnie uprzedzil to samo mialam napisac, ze wiekszosc seryjnych mordercow ma wlasnie wysokie iQ, dlatego czesto trudno ich zlapac prowadza jakies gry swoje" :D:D:D chyba w ksiązkach albo filmach :D kazdy psychiatra wam powie, ze ktos taki jak chocby Hannibal Lecter nie mógłby istniec w realnym swieice, poniewaz wysoki iloraz inteligencji jest jednym z "zaworów" bezpieczenstwa co do zjechanej psychiki tychrze psychopatow jakimi sa postacie z ksiazek czy filmow :P Ten Rosjanin np co zjadal swoje ofiary, psychopata, byl brundym dziadem, ktory ledwie co rozumial z normalnych słów :O Albo ci amerykanie... poziom IQ gdzie tak co najwyzej przecietny ...

ja jestem inna niz wy myslicie :o moje motto to : nie szkodzić innym a tak to rób co chcesz by być szcześliwa

Gość polejka
tychże*

to czemu wielu seryjnych mordercow nie mowie ze w Pl nie lapia od razu? czemu to takie trudne?

Gość polejka
w dziale: inteligentni przestępcy: szybciej znajdziesz doskonałych złodzieji czy zawodowych morderców a nie psychopatów :O

I zgodnie z tym mottem postępuję: stoję na autostradzie A4 w godzinach 10-18.00 i robię dobrze kierowcą ciężarówek.

Gość polejka
przeciez nie mówie, ze to sa totalni idioci :O spryt jest oznaką inteligencji ale jezeli ktos posluguje sie tylko sprytem (a tacy sa wlasnie psychole - sprytni) to nie znaczyt, ze zaraz profesorów z nich zrobisz czy o wszytskim pogadasz :O

polejka --> własnie o takich mi chodzi :classic_cool: w jkich kregach zaczac sie obracac?

a czy ja mowie o tym ze z nimi o wszystkim pogadam? wiele razy slyszalam ze maja wysokie IQ wiec cos w tym chyba musi byc zreszta nie mam zamiaru sie spierac nie znam na szczescie zadnego

..może lepiej faktycznie przestać stać na autostradzie i zacząć obracać się w kręgach moherowych beretów. Co o tym sądzicie?

polejka ---> głupoty opowiadasz, jaki zawór bezpieczeństwa? :o Inteligencję można wykorzystywać do różnych celów. A że jeden z drugim był brudnym dziadem... co to ma do inteligencji?? Przejdź się na Centralny i popytaj ilu \"brudasów\" ma mgr, znajdziesz niejednego :p

no bo inteligentni to moim zdaniem ludzie którzy umia działac na swoja korzysc, odnajuduja sie w kazdej sytuacji a madrzy to po prostu ci co sie dużo uczyli i dużo wiedza :O

ale po co chcesz sie zadawac z ludzmi ktorzy krzywdza swoim postepowaniem innych? przeciez to bez sensu

Gość pyjma
wielbiciel----------->dobrze prawi,nalać mu wódki :D

no ale ja przeciez nie chce nikogo krzywdzic nie wszyscy przestepcy krzywdza :O

no tez sie z nim zgadzam, inteligencja to niebezpieczna cecha często i roznie mozna ja wykorzystać

dawnaaaaa forumowiczkaaaaaaa ---> można być inteligentnym, a z różnych powodów (np. cechy charakteru) nie umieć tego odpowiednio wykorzystać. Ten co dużo wie - to wykształcony i/lub oczytany. A mądry... to ma raczej bardziej związek z życiowym doświadczeniem + wiedza.