Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weness

Piersi...

Polecane posty

Gość weness

No więc krępującym problemem dla kobiet są małe piersi. Niektóre mają je za duże, inne za małe... I tu problem. Co poradzić tym, które chcą by ich ozdóbki były większe? Też mam ten problem... Mimo że się rozwijam, niektóre dziewczyny w moim wieku mają piękne, pełne piersi i mogą zabłysnąć w bluzkach z większym dekoldem, a ja... skromnie... Zaczęłam stosować krem modelujący i zauważyłam, że biust się troszke podniósł, ale nic więcej... odżywiam się dobrze, ćwiczę mięśnie klatki piersiowej... Mimo to wiem, że piersi to głównie tłuszczyk... Słyszałam, że po drożdżach rosną piersi. Czy to prawda? Jak powiększyć swój biust choć o rozmiar? Tak bardzo mi na tym zależy...

widzę, że dziś szukasz recepty na wszystkie problemy związane ze zdrowiem i urodą :P :D nie, drożdże nie pomagają. ale jest masa róznych \"terapii\" które pozwalają powiększyć piersi trochę, bez chirurgii plastycznej, ale jeśli masz 16 lat to jesteś za młoda!

Gość jdbavljbfj
samanta, a jakie to "zabiegi"? Ja niedługo zaczynam przyklejać plastry evra i mam taką malutką nadzieję, ze coś mi tam przybędzie:)

ojj różne... tylko jak piszę, nie ma sensu się za to brać mając mniej niż 18-19 lat.. bo się tylko zablokować można i nic z tego nie wyjdzie.. więc zastanów się czy naprawdę warto mi super pomogły masaże, krem z daxa, teraz stosuję zioła (w kapsułkach i do parzenia, kuracja powinna trwać minium 6 miesięcy, no i powinna być dopasowana do organizmu) w skrócie tyle - masa dziewczyn się napala na to, ale kiedy okazuje się ze efekty nie będą spektakularne - raczej o kilka cm mogą urosnąć a nie kilka rozmiarów ;) i ile trzeba czasu poświęcić na kuracje, to rezygnują...

Gość dziewczyny a jaki
macie rozmiar wyjsciowy że jeszcze chcecie powiekszyc?

wyjściowy miałam 70AA. teraz mam 70B. a dokładnie teraz jest to 60DD lub 65D, kiedyś nie byłam tak uświadomiona w kwestii doboru stanika, więc nie wiem ile to było.. miałam 7 cm róznicy w obwodach

Gość jdbavljbfj
hej, ja już dawno miałam 19 lat:) A pytam bo moje piersi są małe tylko 78cm:( i chciałabym mieć chociaż 82:(

ok :) wpisz w google wiekszepiersi i zaloguj się na forum. znajdziesz mnóstwo sposobów.. tylko pamiętaj aby się nie zrażać niepowodzeniami na początku jeśli się pojawią

Gość jdbavljbfj
ok:) dzięki samanta:)

Gość weness
dzięki Wam, powodzenia ;) ja może jednak poczekam... mimo wszystko zależy mi na tym jak na niczym innym ;)

ale jak zaczniesz za wcześnie to masz większe szanse na zablokowanie recpeptorów (bo one jeszcze mogą pracować mimo że ty tego nie widzisz/czujesz) uważam że wtedy to dopiero byłby problem.. zresztą, też ważna jest kwestia stanu wyjściowego - wyjściowego rozmiaru..