Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiterWaWa

Poradzicie?

Polecane posty

Gość PiterWaWa

Czy jest jakiś sensowny i skuteczny sposob na odkochania ?:) Sytuacja jakich wiele...poczulem cos wiecej do swojej przyjaciolki, czy tez bliskiej kolezanki, jak kto woli. na rozne sposoby probowalem sobie wytlumaczyc ze to bez sensu, przypominalem sobie jej wady, roznice miedzy nami itd. No i najwazniejsza rzecz, wiem ze nie moge liczyc z jej strony na odwzajemnienie tych uczuc, po prostu tak jest i ja to szanuje. Problem stary jak swiat, o uczuciach, ktorych tak naprawde nie da sie okielznac...Nie wiem co robic. Oddalic sie? Dla mnie liczy sie jej szczescie, ale nie moge tak po prostu zyc jakby nic sie nie stalo. Bardzo bym byl wdzieczny, jesli ktokolwiek to przeczyta i cos napisze :)

Gość
jak mówi stare przysłowie trzeba wybijać klin klinem :p

Gość PiterWaWa
No racja w dluzszej perspektywie, a na chwile obecna to czuje sie jak dziecko we mgle :P

Gość
chyba najskuteczniej działa zerwanie kontaktu, tak myślę

Gość takajedna87
Moim zdaniem urwanie kontaktu z \"nią\" to nie najlepszy pomysl. Ty bedziesz cierpial a ona nie bedzie wiedziala o co chodzi. Nawet jak jej nie powiesz to sama sie predzej czy pozniej domysli albo nie da ci spokoju wypytując. Dla ciebie bedzie jeszcze gorzej

Gość on44
pewnie Twoja przyjaciółka jest z kim innym...też tak miałem...pracowaliśmy razem, ona wyszła za mąż, urodziła dziecko..ale coś nie była szczęśliwa, rozmowa z nią, i cała ta otoczka...i też mnie wzięło...