Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midfewq

jestem po prostu brzydka...

Polecane posty

Gość frestylewq
wiesz ja to wszystko wiem... jestem była aktywna feministka!!! ale repertuar zachowań mojego męża tylko dlatego że nei spełaniam jego wymagań obejmuje wszytsko co tylko do glowy ci przyjdzie a raczej nawet to co ci nei przyjdzie... do partnerstwa trzeba dwoja i rozmowy a ten człowiek nie potrafi rozmawiać mówic o kompromisie... on nigdy nei miał przyjaciela choć sproro zanjomych... Konsekwencja to jest to czego mi brakuje... przeszłam juz etapy milczenia, kłótni, wyzwisk, próśb i gróźb o odejściu... nawet skarg do jego siostry czy mojej teściowej.... I nic... on się nie zminei tylko ja mogę się zmnić - arczej moge zmineić swoje zycie

Kurczę szkoda mi Ciebie. Widać jestes fajna osobą i nie wiem co Ci więcej doradzić. Jeśli chcesz po prostu pogadać to możemy na gg.

Gość frestylewq
wiesz zatruwam tym swoim problem juz mnóstwu osobom zycie... czasem musze sie wyżalic... i w końcu podjąć jakąś decyzję bo przeciez nei młodnieje ;-)

Ja też należe do osób, które mając problem obarczaja nim innych. Tak jakoś mam. Nie miej więc skrupułów i jak chcesz, podaj gg , to pogadamy.

Gość frestylewq
wolałabym jednak nie żeby pozostać anonimowa ;-) mam nadzieję że rozumiemsz, ale dzięki...

Ok ale poczułam się jak natręt. Myślę, że powinnas odpowiedziec sobie na pare pytan- czy kochasz męża, czy Ci zalezy na związku, czy mąz pociaga Cię jako mężczyzna? Jeśli będzie 3xnie, to tak jak mówisz, nie młodniejesz więc....... A, macie dzieci?

Gość frestylewq
nie jesteś natrętem... daj spokój... gdyby tak było przestąłbym z Toba rozmwiać... a po prostu inne obowiązkimnie wezwały od kompa... Wiesz w glowie mam jedną wielką niewiadomą ja już nei wiem czy to jeszcze miłość czy tylko przywiązanie i to poczucie ze zawsze ktos jest w moim zyciu... z sexem jest problem... niestetey - 2 stronny. Czy mnei pociąga? Tak, czasem tak.. ale ja raczej jestem zimna ryba... chyba moje potrzeby sexulane jeszcze nei do końca się rozbudziły ;-) Nie wiem tylko czy zależy mi na związku w którym o wszytsko musze walczyć... o każdy drobiazg i ze ta walka odbiera mi radość życia... A na dodatek mój mąż nei jest typem kompromisowym i w związku w którym nie widzę swojej przyszlości... wiem wiem nikt nie obiecywał że zycie będzie łatwe...

Gość frestylewq
nakręciłam starsznie... ale chyba wiesz o co chodzi.. dzieci nie mamy.

Gość a ja wlasnie przed chwila
tez weszlam na profil nasza klasa i stwierdzam ze czas dziala na moja korzysc :-)))))))))))))))) prezentuje sie calkiem niezle na tle mojej klasy. fajnie ze znalazlam te stronke poprawila mi humor :-)

Gość a ja wlasnie przed chwila
a najlepsze jest ze ja sie wcale duzo nie zmienilam od czasow szkolnych

Autorko! Twoje małżeństwo to poważny problem. W partnerze dostrzegasz głównie wady,to zły znak.Sama musisz podjąc decyzję- albo się rozstańcie( po co męczyć się u boku faceta, który Cię tłamsi) albo spróbować odbudować ten związek. Bez względu na to, jaka decyzje podejmiesz, życze powodzenia.

Gość o ja cie krece heheh
tekst miesiaca jak ma meza to nie moze byc taka brzydka buhahahah :D

Gość Karuzelka
A ja mam 188 wzrostu , piekne perły w jamie ustnej, bizuterie nazebna w postaci kamieni szlachetnych...uwazam , ze to podpucha , w niewiadomych celach, sama piszesz, ze masz 27 lat, i takie teksty? Piszesz, ze wygladasz młodo, to PODPUCHA! Pewnie robisz jakies badania i wkleiłas takie "cos" Nie pozdrawiam. :(

Gość Karuzelka
A! I jak sie mogła zmienic ta Twoja klasa po tak niewielu latach? Dlaczego tak podpuszczasz, a? Fe!

Gość Karuzelka
Wiesz co? sama nigdy nie byłam Miss, ale przeciez Ty wypisujesz takie bzdury, wybacz! Kazdy się starzeje , mi najbardziej jest wstyd , gdy ktos po latach mnie poznaje , a ja przeciwnie nie poznaje. Ciesz sie , że sie nie starzejesz, no i 27 lat to przeciez ....ech......

Gość frestylewq
widzę że uważacie to za prowokację... jasne 27 lat i jeszcze taka infantylna baba - no cóż... taka jestem. Tak moi znajomi bardzo się zmienili - zwłaszcza Ci ze szkoły podstawowej.. np koleżanka której nie widziłam 15 lat ma zupełnie inne rysy twarzy (nie wiem tylko czy to dzięki naturze ;-))...