Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna87

Tematy na randkę

Polecane posty

Gość takajedna87

Hej:) Mozecie sie tu wypowiadac o czym rozmawiacie z chloapkiem tak na pierwszych spotkaniach? Bo wtedy wiadomo jest najtrudniej. Czy są jakies sprawdzone ciekawe tematy żeby sie jakos w rozmowie rozkrecic:)? Pozdrawiam

Gość takajedna87
..bo ja osobiście uważam, że najlepiej już na pierwszej randce klęknąć facetowi do miecza, też tak uważacie?

Gość takajedna87
Moglbys sie tak z laski swojej nie podszywac?? Żal.... Ale takich odpowiedzi tez sie spodziewalam...

ja mówię: o moich przyjaciołach, o medycynie sądowej, o moich najlepszych akcjach, znowu o przyjaciołach, o tym co ostatnio czytałam, o kreskówkach, znowu o przyjaciołach... a on jak jeszcze był to mówił że jestem fajna i ładna.

szczerze trzeba byc naprawde stuknietym zeby czegos takeigo nie wiedziec moze sobie spisz na kartce te tematy bo ich nie zapamietasz:o a w rzeczywistosci i tak wszystko potoczy sie wlasnym tokiem i nie ma co planowac:o :o:o:o:o:o:o

Gość takajedna87
z ta kartka, to niezly pomysl. Z nerwow mozna wszystko pozapominac...

Gość takajedna87
Boże...co wy macie z tym podszywaniem sie pod kogos? Wybacz ale moze poprostu nie pasuje ci temat to nie wchodz co? ... A i hmm stuknieta? moze poporstu niesmiala? Pomysl....to nie boli:)

Gość on44
o pogodzie, o polityce, o tym że ma piękne oczy, ładnie pachnie, że miło, że jest teraz ze mną, a może coś zje, napije się..., hmmm, o pieskach, kotkach, o aktorach...etc.......

Gość cała sobą
on44 prowda;):) a aktorów zamieniłabym na pisarzy.. chyba, że omawiamy grę ulubionych aktórów, seraili itp to ok, ciekawe:)

my rozmawialismy o tym ,ze nieraz niebezpiecznie jest umawiac sie przez siec (my tak sie poznalismy) i wsiadac do samochodu z obcym facetem (przyjechal po mnie i pojechalismy na kolacje :D ) Dodam ze mialam i mam wiecej szczescia niz rozumu :) :P (nadal jestesmy razem i nie jest zadnym psychopata) Poza tym rozmowa sama jakos sie kleila... ;) Trafil \"swoj na swego\" jak to sie mowi ... oboje jestesmy odrobine zlosliwi ,z poczuciem humoru i inteligentni ( :P )

Gość cała sobą
angle;) super:P ale.. powiedzenie prawwdy jak o sawickiej;) nie jest złosliwie:) Najlepiej odsatwioc szopke.. baba boi sie wiezienia to sie łapie takich chwytów. A umawiali sie jako para, kwiaty, aby ukryc podjerzenia, ze ona tak załatwia sprawy łapówy..Potem sama siedziała na ławce. tyle czasu.. to tez dla zmyłki. Nie wygladała na zakocahna co łzy roni bo kochanek juz poszedł i zobacza sie jutro.. wygladał an ataka co bacznie obserwuje otoczenie. By nie wydac sie z tym co robi. ;)