Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabeł Wpieniacz

dziewcztny co sadzicie o tym wozku???

Polecane posty

mam taki i jest do niczego ciezki, \"sztywny\" amortyzacj to tylko teoretycznie w nim jest a w praktyce to dziecko podskakuje na kazdej dziurce. prócz wyglądu nic wiecej nie jestw im na plus. Nie polecam.

Gość co za ochydny wózek

Gość beznadziejny

Gość święta racja
wygląd fajny ale jak na wózek dla lalek.

widzialam ze duzo slaw w takich gustuje mi osobiscie sie nie podoba wrecz bym zaplacila zeby ktos ode mnie wzia,ale to tylko moje zdanie

Gość upupupup
tyna ale to chyba dobrze ze zadasz zapłaty jak ktos wezmie:P

Gość powiedz że źle się czujesz
wstrętny....ja miałam podobny..24 lata temu :O

Gość upupupup
a od kogo ma dostac taki prezent ze tak zapytam?

Gość święta racja
no wybacz. Jeśli taki kupisz na chrzciny. To jaki "wózeczek" zażądają rodzice na pierwszą komunię?

Gość święta racja
Jeszcze coś się spytam. A ile będzie miało dziecko jak będą chrzciny? Bo może się okazać nie przydatny.

zapomniałam dodać na chrzciny ale chce dostać go wcześniej :) hahaha to tak teoretycznie na chrzciny a ze to jest jej pierwsze dziecko to zażyczyła sobie od przyszłego chrzenego taki wózeczek :) trochę zagmatwane :) No nic nie możemy zrobić taki chce i tyle oparła sie na niego i kropka a nawet pani w sklepie odradzała nam go!!!! Ona ma świra na punkcie markowych rzeczy!!!

Gość Małgosia24
jak mam być szczera to jest fuuuuuj ale każdy ma inny gust:-)

Gość święta racja
Tak po twoich wypowiedziach wnoszę, że stać cię na to coś. Mimo wszystko uważam za mało praktyczny. Toż to czołg.

Gość święta racja
i zgadzam się z Petunią. Czy ty też żądasz jakiś prezentów?

Nie wyobrażam sobie bym mogła komus narzucic kupno takiego prezentu , który mi sie nie podoba. Jak chce taki wózek to nie kupi go sama. Pomijam juz koszt, bo byc moze chrzestnego na to stac, choc tez uważam, ze wymagania niektórych osób sa grubo przesadzone. :-)

Zle napisałam. :-D Nie kupiłabym prezentu dla dziecka, który mi by sie nie spodobał. Oczywicie wiadomo,ze zasiega sie opinii rodziców, ale jesli ja płace to musze miec swoje 3 grosze.

wozek jest paskudny ale to juz pomijam bo o gustach sie nie dyskutuje i kazdemu moze sie podobac cos innego... ale ten wozek jest tak niepraktyczny ze chyba bardziej niepraktycznego wozka to nie widzialam... a swoja droga nie wyobrazam sobie narzucac komus co ma kupic mojemu dziecku w prezencie... tym bardziej ze w chrzcie swietym chyba nie chodzi o prezenty bo dziecko jest jeszcze tak male ze nie zdaje sobie sprawy z tego co dostaje... a ten wozek to jest typowy prezent dla mamy a nie dla dziecka...

Po prostu dziewczyna ma tupet prosząc nas o taki prezent. Mnie by było wstyd prosić o kupno tak drogiego wózka!!! A pytam sie o wasza opinie co do jego wyglądu bo myślałam ze tylko mi sie nie podoba, ale byłam w błędzie.

Diable wspolczuje bo to takie stawianie pod ścianą. Zrob jej psikus i kup inny :P :D:D

Gość święta racja
Moim zdaniem powinniście dać gotówkę ile, oczywiście tyle na ile was stać. Dodać, że to dla dziecka. A rodzice jak zechcą to sami dołożą i kupią ten wózek. A może wiesz, co zażądali od chrzestnej?

nie mam pojęcia?. z racji tego ze to jest pierwsze dziecko brata mojego narzeczonego zaproponował zakup wózka tak w prezencie (niby prezent na chrzciny ale wiadomo ze wózeczek potrzebny jest szybciej) dziewczyna bardzo sie tym ucieszyła i wybrała sobie najdroższy :)

Gość święta racja
To sorry ale są droższe, chyba ona tego nie widziała. Bez przesady. Kupcie ale taki jaki uważacie za stosowny, a nie taki jaki ona by sobie chciała. To tylko moje zdanie.

no właśnie, najdroższy i do tego wózek z samą gondolką który posłuży gdzieś pół roku tak? a potem co? spacerówka parasolką? przecież pół roczny maluch jest chyba na taki wózek za mały :O potem panna powie chcrzestnym żpotrzebuje najdroższy wózek spacerowy a znów za jakiś czas lekką parasolkę :O normalnie szok jak czytam jaki ludzie mają tupet :O :O :O w głowie mi się nie mieści kupowanie najdroższego i niepraktycznego wózka :O