Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjjjaaa

straszny problemmm

Polecane posty

Gość alicjjjaaa

mój facet chce bym dominowała w łózku aja zawsze miałam dominujacych na maska parnerów i nie potrafie dominować.....pozatym nie nie kreci seks jak ja dominuje a ni troche...nie umie na jezdzca i w ogole przejac sterów co zrobic?

Gość alicjjjaaa
pomóżcie!!

Gość przede wszystkim nauczyć się
że mówi się NIE UMIEM a nie NIE UMIĘ

Mówi się i pisze tak jak napisała Alicjaaa - nie umię. W pierwszej osobie liczby pojedzynczej czasowniki w języku polskim mają końcówkę - ę. ja idę, piszę, robię, umię...otd. Przepraszam za ten \"wykład\", ale po co pisze ktoś, kto nie ma pojęcia o pisaniu i jeszcze krytykuje innych niepotrzebnie zaśmiecając topik i odchodząc od tematu. Ulżyło mi :D

ale jesteście :( dziewczątko zdominowane , płacze , prosi o rade , a wy jak stare \"lampuciary \" \"kra ,kra\" zamiast odpisać nieszczęśliwej , zdesperowanej kobietce:( . normalnie mi wstyd TFU(pluje) ) :p

no to \"qrwa\" jak nie \"umiesz\" to kucnij jak do siusiania i jedziesz góra -dół :p(tylko nie w ten otwór: :D

To wszystko dlatego,że ja nie rozumię :D Najłatwiej powiedzieć nie umiem,a wy kombinujcie:ONiech się nauczy,dokształci i próbuje,bo nie ma to jak praktyka-wiadomo czyni mistrza ;)

Julek- ładnie żeś pojechał ------BYSTRY JULEK \" musisz uważać bo ; pagórki ciała kobiecego zasłoniły nie jednemu drogę na szczyty. \" bardzo ładnie (aczkolwiek dosadnie)napisane :D

Seksowna, aleś dojebała teraz. Poprawiasz kogoś, kto dobrze mówi (pisze), w naszym ojczystym języku, i jeszcze próbujesz dodać od siebie jakieś mądrości naukowe niby... Do książek i słowników pora się zabrać!!!:P