Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuyuiii

WORD problem!!!

Polecane posty

Gość tuyuiii

Szwankuje mi word:( Kiedy daję "nowy dokument" to nie pojawia mi sie pusta kartka (pusty ekran) tylko jakis wczesniejszy dokument!!:( Kiedy probuje przywrocic ustawienia domyslne nic sie nie zmienia:O czy ktos moze mi pomoc?

Gość tuyuiii
upup:((

Gość tuyuiii
POmoze ktos??;)

Gość mała korekta
nie każda morda pasuje do worda (albo forda) :O

Gość tuyuiii
rym fajny, ale potrzebuje konkretnej odp;)

Istnieje prawdopodobieństwo, że \"niechcący\" zmieniony został domyślny szablon Worda - jeśli ciągle otwiera się ten sam \"stary\" plik zamiast pustego nowego. O ile taka sytuacja ma miejsce, być może pomoże przywrócenie tego szablonu, czyli pliku normal.dot. Możesz to zrobić \"czyszcząc\" do zera i ustawić takie własciwości dokumentu, jakie sobie życzysz, zachować taki \"pusty\" plik jako szablon (*.dot) np. pod nazwą \" mój.dot \"), wyjść z Worda i zastapić plik normal.dot tym nowym plikiem (zmienić nazwę i skopiowac do oryginalnej lokalizacji). O ile to co napisane wyżje, jest niezbyt jasne, spróbuj szukać jak zmienić i zapisac nowy szablon (domyśłnie normal.dot) w pomocy worda albo w sieci. Być może takie zachowanie jest własnie winą tego pliku (o czym się przekonasz, gdy spróbujesz otworzyć bezpośrednio ten plik - nie mam teraz dostępu w Worda, ni esprawdzę, ale chyba da się ten plik otworzyć \"bezpośrednio\".

Gość eryyuuyu
ban-----------> naprawilam!!! dziekuje CI ogromnie!!:D:D:D 🌻 Jestem wdzieczna:D:):):)