Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamachłopca

o co chodzi ze stulejką

Polecane posty

Gość mamachłopca

Mój synek ma 2 latka i nie dawno dowiedziałam się, że trzeba uważać u chłopca żeby stulejka nie była zrośnięta.Proszę podpowiedzcie coś więcej na ten temat,bo ja wiem nie wiele.

Gość placzek
musisz mu ruszac od czasu do czasu-nieslyszalas o tym to juz sie powinno od ktoregos tam miesiaca robic!!!

Gość placzek
Najlepiej ustami i językiem bo są delikatniejsze od palców.

napletek musi schodzić,ja tego nie robie mąz za mnie to robi codziennie w czasie kąpieli wtedy skóra sie najlepiej sćiąga... jak sie zrośnie wtedy trzeba zrobić zabieg nacinania a co gorsze dziecko cierpi nawet siusiać nie moze. Z dziewczynkami nie ma takich problemów...

Gość jeeezuniuuuuu
placzek jestes ochydna!!!!!!jak mozesz takie cos pisac pedofilko pojebana!!!

Gość mamachłopca
Dzięki za odpowiedzi.Niestey lekarka do której chodziliśmy na wizyty kontrolne nic o tym nie wspominała.Boję się czy teraz nie jest za późno i nie będzie miał przez to problemów.

Dziewne, ze wczesniej nic nie wspomniala. Z reguly polozna jak przychodzi do domu po raz pierwszy to pokazuje jak myc siusiaczka.

jeśli do tej pory siusia bez placzu jest ok :-) ale zapytaj sie pediatry,niech zobaczy bo niektorym chłopcom nie trzeba sciągać,samo sie ściaga jakby :-)

natka900 napisala Ci jak to robic. Jezeli podejrzewasz, ze moze byc za pozno to podejdz do innego lekarza i niech sprawdzi. A jezeli jest wszystko O.K. to popros, zeby Ci pokazal jak myc siusiaczka. Zawsze bedziesz spokojniejsza. Pozdrawiam!!!

Gość mamachłopca
Narazie nie ma problemów ze siusianiem i nic go nie boli.Mimo tego wybiorę się na kontrolę do pediatry.Mam nadzieję że jest wszystko O.k. Dziękuję za pomoc