Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosciu

GDZIE MAM SIE SPUSCIC PO STOSUNKU????

Polecane posty

Gość Gosciu

Chce przeleciec moja dziewczyne ale mam problem :/ bo nie wiem gdzie sie spuscic po stosunku zeby nie pomyslała ze traktuje ja jak szmate

Gość Za okno
:D

Gość Gosciu
hehe dobre ale nie skorzystam czekam na dalsze proposzycje!! to nie zart!! prosze o pomoc

Gość Gosciu
w gumke ?? a jak strzeli?????? :?

Gość Gosciu
Echhh, tak na serio, to poznałem fajnego faceta i chcę z nim uprawaić miłość francuską i analną.

Gość Gosciu
widze ze jesteście jacyś inni jezeli macie takie propozycje np do skarpety albo przez okno :/

Gość gość
Niestety nie rozumiem istoty problemu.

Gość Teofil
Spusc sie jej miedzy cyce, dziewczyny to lubią albo do oka, niektóre to uwielbiają, mzesz tez w dupe, bedzie zachwycona, a najlepiej to w usta, tak zeby nie zmarnowac ani kropelki. ja mojemu chłopakowi spuszczam sie jeszcze w kieszeń, potem jak idzie do pracy to mowi ze to bardzo mila pamiątka po namietnych chwilach spedzonych razem.

Gość Gosciu
dzieki wielke teraz juz wiem :D

zdecydowanie najlepiej spuścić się po linie z balkonu. Po rynnie jest ryzykownie a piorunochron wpija się w palce. Chowanie się w szafie jest bez sensu gdy mąż wraca z delegacji- możesz trafić na wiszące tam brudne części jego garderoby i doznasz stanów omdlenia... od razu na świeże powietrze!!

Gość haremek
sobie do buzi..

Gość szympans
po stosunku spuszczam się po pniu na ziemię bo zawsze pić mi się chce, a samicę wysyłam po owoce na sąsiednie drzewo

Gość Gosciu
jeszcze jakies propozycje ???

Gość kraking
na pięty.

Gość wtf man
Co to w ogóle zapytanie? To chyba OCZYWISTE, ze jak walisz sobie konia sam to w reke lub na papier. A jak sie pieprzysz z facetem to albo w niego, albo na niego. Zapytaj go co lubi. Niektórzy lubią do buzi, inni na klate, ale nie kurwa na ubrania czy do oczu.... PS. Spuszczanie sie do kieszeni mnie rozjebalo... Juz to widze wasz stosunek: Kochanie biegnij po moj plaszcz do przedpokoju, bo zaraz sie spuszczę do Twojej kieszeni.... !!! :D

Gość ....HAHAHA

Gość pierdman
jak w samochodzie to w klakson. Nigdy w prześcierado bo to ludobójstwo!

Gość Domminnika
Chcesz normalnej odpowiedzi na to pytanie? Jako kobieta mogę Ci powiedzieć, że nie wiem! Jeśli używacie prezerwatywy to skończ w środku, później prezerwatywę wyrzucasz i po sprawie. Jeśli nie i nie chcesz kończyć w środku (niektórzy tak się boją ciąży, że nawet jeśli kobieta bierze tabletki, i tak nie kończą w środku), to wszystko zależy od pozycji - jeśli ona leży na dole na plecach to na jej brzuch, jeśli ona leży na brzuchu to na jej plecy, jeśli ty jesteś na dole to podnieś ją z siebie i spuść się na swój brzuch... Mój facet zawsze tak robi, nie powiem żeby było jakoś szczególnie przyjemne i komfortowe, ale przyzwyczaiłam się, bo co miałam zrobić? Pozdrawiam :)

Gość .Sratata
Pytanie zadane w listopadzie 2007 roku, a Wy na nie odpowiadacie... :o

Gość Montslaveden
Masz się spuścić albo w gumę, albo ściągnąć ją i powiedzieć, że chcesz finał i żeby Ci połknęła...nie bądź sprinterem, ruchaj powoli, zobaczysz jak to fajnie, po diabła się spieszyć? Skoro seks polega na tym, żeby się przyjemnie pomęczyć...