Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka ze mnie

LUDZIE POMOZCIE !!!

Polecane posty

Gość idiotka ze mnie

Wlasnie przezylam siare swojego zycia. chodzi oczywiscie o wyslanie smsa przez pomyslke do innej osoby. tak w skrocie: spotykam sie z pewnym chlopakiem ae on poszedl do wojska, wiem ze bedziemy razem, a raczej wiedzialam do tego momentu - juz taka pewna nie jestem, zalezy mi na nim choc tego za bardzo nie okazuje.. wlasnies sie o tym przekonalam ze mi na nim zalezy. ale do sedna: wyslalam do niego smsa zamiast do mojego kolegi, a mam takiego dobrego kolege z ktorym zawsze sobie zartujemy i gadalismy dzis o tym ze jutro w szkole przyjdzie do mnie na lekcji i pojdziemy do meskiej ubikacji.. oczywiscie wszystko na zarty (jestesmy w szkole sredniej) no i ten kolega napisal mi smsa ze jutro liczy na jakiegos buziaka. a ja mu odpisalam ze na buziaka nie ma co liczyc, ze od razu sie a niego rzuce i zgwalce. ;) no i ten sms poszedl do tego chlopaka :( on jest w wojsku dopiero zaczal sluzbe i dzwoni codziennie mowi jak mu ciezko i ja go wspieram a teraz ten sms go odemnie zalamie.. a mi na nim zalezy ;( no i potem wyslalam drugiego smsa, ze mam nadzieje ze poprzedniego smsa nie wzial do siebie, ze mam nadzieje ze ma do mnie jakiekolwiek zaufanie, bo byl to zwykly zartobliwy sms do kolegi, i nie odpisuje :( boze cala sie trzese myslalam ze zemdleje.. w momencie wyslania tego smsa zrobilo mi sie ciemno przed oczami i slabo.. jak nie odpisze to mam nieprzespana noc :(

Gość no to dalas faktycznie

Jakbym była facetem i byś do mnie napisała, że nie mam co liczyć na buziaka, tylko od razu mnie zgwałcisz, to chyba bym się nawet ucieszyła ;-P Jakbyś nic potem nie dodawała tłumacząc się...

Gość idiotka ze mnie
ale to poszlo nie do tego kolegi tylko do tego chlopaka z ktorym cos mialo wyjsc ;( za tydzien mial przyjechac z przysiegi :( zaraz nie wytrzymam nerwowo..

Gość Nałęczowiankę
W jednym na pewno masz rację: IDIOTKA Z CIEBIE. I to w dodatku bez ambicji. Bo niesmaczne żarty obojętnie z kim tylko spalają cię w ochach co rozsądniejszych. A chłopak zawsze wykorzysta naiwną puszczalską

Gość rzuci cie mowie ci

No ja wiem, na miejscu tego żołnierza bym się ucieszyła :) A Nałęczowianka chyba przesadziła trochę... Pożartować sobie nie można?? Wszystko pewnie poważnie i sztywno ma być...

Gość idiotka ze mnie
no wlasnie to byly zwykle zarty.. tylko on w to nie uwierzy :( jest na drugim koncu polski napewno sobie mysli ze krece z kims innym a to nie prawda, calymi dniami mysle tylko o nim :( do tego jest taki wrazliwy.. jak moge to odkrecic? najgorsze ze nie ma zadnego odzewu z jego strony ;(

Gość ja kiedyś tez przez pomylke
wyslalam smsa do swojego chlopaka a mialobyc wyslane do chlopaka z ktorym spotykalam sie na boku :-o I tak zakonczyl sie nasz związek :-o Teraz sie z tego smieje :-p Nie martw sie,taki sms to jeszcze nic w przeciwienstwie do tego ktorego ja wyslalam 🖐️

Gość a czego sie spodziewalas
pomysl sobie jakbys ty dostala takiego smsa, a pozniej by sie tlumaczyl???

Gość idiotka ze mnie
ale nasz sie nawet nie zaczal ;( boze jak mi jest teraz glupio.. co zrobic? zadzwonic do niego? juz dzisiaj mial przezemnie przerabane. bo do niego zadzwonilam i musial robic 50 pompek bo kapral to zauwazyl :(

Gość idiotka ze mnie
chcialam sie wytlumaczyc, mialam to zostawic tak bez niczego?

no dałas dupy . juz sie nie da odkręcic . facet jest na zakręcie (pełen mysli) i ty cos takiego . PLAMA . SZKODA 🌼

Nie można popadać w paranoję... Po pierwsze, to jeszcze tak naprawdę nie są razem. A po drugie, nawet jeśli jest się z kimś, to nie można sobie pożartować?? Ja aktualnie jestem sama (nad czym głęboko ubolewam), ale mam sporo kumpli, z kótymi często robimy sobie żarty z podtekstami, co jeszcze nie znaczy, że naprawdę do czegoś dochodzi, i nie wyobrażam sobie, że jak się z kimś zwiążę, to zacznę ich traktować inaczej i na dystans... Trochę zrozumienia. A jeśli tamten koleś rzucił focha z takiego powodu, to może być z nim ciężko, może być trochę zaborczy, kiedy będziecie razem... Bo będziecie, jestem pewna, że mu przejdzie :) To byłby strasznie głupi powód rozstania, a raczej "niedojścia" do związku.

Gość idiotka ze mnie
eh dzieki za zrozumienie.. wlasnie sie poplakalam on jest zazdrosny o mnie ciagle podejrzliwy wypytuje o wszystko teraz sobie pomysli ze go tak strasznie oklamalam ale to nie prawda co mam teraz zrobic?

Gość idiotka ze mnie
mam do niego zadzwonic?

Jak będziesz tak dzwonić, to faktycznie się obrazi, ale za te pompki ;) A potem wyjdzie taki wysportowany i inną sobie znajdzie, bo na Ciebie będzie ciągle obrażony ;) Żartuję oczywiście. Ja bym sie tak nie przejmowała... Jak mu zależy, to mu przejdzie.

Gość idiotka ze mnie
wiem, mu zalezy i to bardzo.. nie wiem czy dzwonic teraz czy poczekac do rana? juz mam po spaniu dzisiejszej nocy, on pewnie tez :( chyba ze juz zasnal padniety przed dostarczeniem tego smsa i telefon go nie obudzil..

A nie pomyślałaś, że może po prostu nie ma jak odpisać?? Skoro robił pompki za rozmowę, to teraz się boi wyciągać telefon, woli przeczekać trochę??

Gość idiotka ze mnie
jeszcze najgorsze jest to ze wyslalam mu tego smsa krotko po zakonczeniu naszej rozmowy, w ktorym powiedzialam mu ze strasznie tesknie i takie tam:(:(:(:(:(:(

Gość idiotka ze mnie
niee nie boi sie, oni juz od 21 siedza w swoich pokojach i w tym czasie bez problemu do mnie dzwonil i pisal,chyba ze szedl kapral ale to trwalo chwilke ..

A to nie wiem, nigdy w wojsku nie byłam :) W każdym razie ja myślę, że będzie dobrze :) Nawet, jeśli teraz mały foch, to mu przejdzie. Życzę jak najlepiej :)

Gość idiotka ze mnie
maly foch... Boze dopomoz.. zeby to byl tylko maly foch nie przezyje takiej proazki jesli wszystko bedzie skonczone zadzwonie do niego rano ;( dzieki desire za odpowiedzi..

Gość idiotka ze mnie
nieprzespana noc... :(

Gość idiotka ze mnie
sms nie byl do niego ale ok, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem prosze o usuniecie tematu