Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona troche

czerwone krostki na penisie

Polecane posty

Gość zmartwiona troche

moj facet od jakiegos czasu ma czerwone drobne krostki na penisie. glownie na zoledziu. szybko sie pojawiaja i szybko znikaja. czasem jednego dnia wychodza, a kolejnego juz ich nie ma. nie bola go, ani nie swedza. po prostu sa. wlasnie znow mu wyszly i to po seksie ze mna!!! ja nie mam zadnych dziwnych objawow, a kochamy sie bez prezerwatywy. niemozliwe zeby mnie zdradzil. ja nie wiem, czy to uczulenie na cos, czy moze jakas reakcja na otarcia? grzybica? choroba weneryczna - tylko skad? czy mozna sie weneryczna zarazic dzielac lazienke z innymi ludzmi???? przyznam, ze zwlekal dlugo z wizyta u lekarza, bo za kazdym razem gdy mial isc, krostki znikaly. tym razem postanowil sie wybrac. ale moze mial ktos cos takiego? moze ktos wie? z gory dzieki.

Gość ANDRZEJ STRZELBA..
a może był gdzieś na basenie albo wycierał się ręcznikiem którym też ktoś przed nim się wycierał...?

Gość zmartwiona troche
a może to od sexu analnego? Mój facet przyznal mi sie, że miał taki stosunek z kolegą. Raz i po pijanemu. Może od tego?

Gość zmartwiona troche
Nieee, serio, już mu wybaczyłam. Może to być od tego?

Gość zmartwiona troche
super, dzieki za podszywy. nie ma to jak pytac o rade, a w odpowiedzi dostac glupi podszyw. przez jakis czas dzielilismy lazienke z innymi ludzmi - uzywalismy tej samej ubikacji, wanny itp

Gość zmartwiona troche
Podcieraliśmy sie tymi samymi recznikami, może to od tego?

Gość ANDRZEJ STRZELBA..
to jest prawdopodobieństwo że mógł się czymś zarazić...hmmm ale czym?...tym bardziej że mu to znika....a może jest na coś uczulony...nie zmieniłaś ostatnio proszku do prania albo płynu do płukania?

Gość zmartwiona troche
Hmm, tak, ostatnio zaczęłam używać szamponu do włosów, wczesniej nacierałam sie smalcem.

Gość zmartwiona troche
no wlasnie mnie tez to dziwi, ze to znika. naczytalismy sie o roznych chorobach i nic nie mozemy podpasowac:( w sumie to ja ciagle zmieniam proszki i plyny do plukania. dodam, ze dzis wyszlo mu tego dosc duzo i ze jest 1-szy dzien na antybiotykach - moze to ma jakis zwiazek??? juz sama nie wiem. wiem, wiem, trzeba do lekarza, bo tak gdybac to sobie mozna

Gość ANDRZEJ STRZELBA..
to może mu po tych antybiotykach przejdzie....i raczej nie zmieniaj tak często proszku...niektórzy są strasznie uczuleni na proszki...używaj spowrotem tego który używałaś kiedyś i nie miał tych problemów...i zobaczysz czy wychodzą mu te krostki czy nie..

Gość ANDRZEJ STRZELBA..
Ja też tak mam, ostatnio bardzo mi spuchły jajka, chyba mam uczulenie na kota

Gość ANDRZEJ STRZELBA..
jestem dziewczyną podszywaczu :D

Gość a nie możesz jak normalny
człowiek iść do lekarza??????:O

Proponuje udać się do dermatologa, krostki pewnie jakieś wirusowe, troche postosuje maść i powinno przestać. Wizyta u lekarza to nic strasznego.

Gość to pewnie
utajona wersja HIV lub luesa. Tylko badanie krwi w kierunku HIV i WR może wykluczyć owe świństawo.

Gość to pewnie
utajona wersja HIV lub luesa. Tylko badanie krwi w kierunku HIV i WR może wykluczyć owe świństawo.

Gość maria-1951
wenerolog albo chirurg

Gość zróbcie zdjęcia
będziecie mieli co pokazac dermatologowi-wenerologowi na wypadej jak wysypka zejdzie

Gość jared

Gość jared
drobne czerwone krostki na penisie

Gość gośćio
To zwykla zerzaczka przejdzie